Fikk beskjed om brorens død i spillertunnelen etter kampen

Henke Larsson etter tapet mot Danmark.

UVITENDE: Henrik Larsson visste ingenting om brorens bortgang før han fikk beskjed i spillertunnelen etter kampen mot Danmark.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
UVITENDE: Henrik Larsson visste ingenting om brorens bortgang før han fikk beskjed i spillertunnelen etter kampen mot Danmark.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Sverige - Danmark 0-1.

- Det er flere grunner til at det er nokså stille i garderoben. Derfor føles det ikke akkurat kjempeviktig å prate om fotball akkurat nå, sa Sveriges landslagstrener Lars Lagerbäck da han møtte svenske pressekorpset etter tapet mot Danmark.

Lagerbäck siktet til det tragiske budskapet landslagskaptein Henrik Larsson hadde mottatt i spillertunnelen rett etter kampslutt:

Broren var funnet død i en leilighet i sentrum av Helsingborg lørdag ettermiddag. Uvitende- Det stemmer at broren til Henrik Larsson er funnet død. Alle pårørerende har blitt underrettet, opplyser Nils-Erik Svensson i Helsingborg-politiet til Expressen. Politiet mistenker ikke at det ligger noen kriminell handling bak dødsfallet.

— Han kommer til å bli obdusert for å kunne fastslå dødsårsaken. Det er rutine i slike tilfeller, sier Svensson.

Larsson spilte hele oppgjøret mot Danmark uvitende om hva som hadde skjedd. Det svenske fotballforbundet mottok dødsbudskapet fra familien under kampen.

Ifølge fotballpresident Lars-Åke Lagrell, var det landslagssjef Lars Richt møtte Larsson i tunnelen på Råsunda og overrakte ham en mobiltelefon der Larssons kone informerte ektemannen om brorens dødsfall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer