Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk dametrøbbel i Sverige

Da de spanske landslagsspillerne ikke fikk ha damebesøk på hotellrommet, skal en venn av spillerne ha reagert med vold.

FEIRING: De spanske spillerne jubler for scoring. Feiringen fortsatte ut i de sene nattetimer. Foto: NTB scanpix
FEIRING: De spanske spillerne jubler for scoring. Feiringen fortsatte ut i de sene nattetimer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det så lenge stygt ut for Spania, men på overtid mot Sverige reddet de poeng og sikret samtidig spill i neste års EM-sluttspill.

Etter tirsdagens kamp gikk det derimot hakket verre, skriver Expressen. De spanske spillerne feiret først vilt på banen og i garderoben på Friends Arena, før de tok turen videre ut på byen i Stockholm.

SANKSJON: Som følge av dårlig oppførsel i kampene mot Malta og Spania ble Romania nektet å ha supportere på tribunen til denne kampen. Nå sier Romanias medieansvarlige Catalin Popescu at de kommer til å slippe inn ca 30 000 barn under 14 år på tribunen. Reporter/Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer

Det skal ha gått relativt rolig for seg på nattklubben, men det var da de kom tilbake til hotellet at det skal ha oppsåtto bråk. Det spanske landslaget bodde på Sheraton Hotel, og i dag bekrefter politiet at en person er mistenkt for en voldshendelse utenfor hotellet.

Nedskalling og slag

Etter byturen skal nemlig noen av de spanske spillerne ha ønsket å ha med seg noen svenske damer med inn på hotellet.

Det strider imidlertid med Sheratons regler, som sier at bare betalende gjester har tilgang til hotellet.

Da damene ble nektet adgang, skal det ha oppstått det en ordveksling mellom en venn (39) av spillerne og hotellpersonellet.

Da spillerne ble nektet å ha med seg damene inn, skal vennen ha reagert med å skalle ned en sikkerhetsvakt og slå ned en hotellansatt. Politiet ble raskt tilkalt, og nå får saken konsekvenser.

Mistenkt

39-åringen er mistenkt for vold mot en tjenestemann og mishandling. Det bekrefter etterforskningsleder Elias Sjöström til Expressen.

- Hendelsen skjedde rundt klokka fem onsdags morgen, men jeg ikke bekrefte om noen er pågrepet, sier Sjöström.

De spanske landslagsstjernene og støtteapparatet forlot Sverige onsdag, og spillerne er nå tilbake i sine respektive klubber.

Det er ikke kjent hvilke spillere som ville ha damebesøk på hotellrommet.

Krise for Solskjær

En som (forhåpentligvis) ikke var med på byturen, er David de Gea.

Manchester United-keeperen skadet seg i kampen mot Sverige, og måtte byttes ut. Det byr på problemer for Ole Gunnar Solskjær.

Et allerede skadeutsatt lag, har blitt ytterligere svekket, og til helga møter de erkerivalen Liverpool. Der blir det trolig Sergio Romero som vokter United-buret.

Sverige og Romania skal gjøre opp om 2.-plassen i gruppa. Det finnes fremdeles teoretiske muligheter for at Norge kan klare det, men scenarioet hvor det skjer er for usannsynlig til at noen bruker krefter på å tenke på det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media