Fikk Diego Silva spilleklar i siste liten

- Starter på benken mot RBK, sier Perry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): • Direkte fra klokka 19: Rosenborg - Aalesund

Rosenborg tar mot Aafk og gamletrener Per Joar Hansen på Lerkendal i kveld. Både Rosenborg og Aalesund har hatt trøbbel med å omsette sjanser i mål, og Per Joar Hansen har tidligere etterlyst mer effektivitet blant Aafk-spissene.

Nå håper Perry at nyinnkjøpte Diego Silva kan være løsningen på det problemet. Silva skrev under for Aafk i starten av juli, men fikk spilletillatelse først i ettermiddag.

- Diego starter på benken, sier Perry til smp.no.

Den tidligere RBK-treneren er ikke fremmed for at brasilianeren, som har imponert på trening, kommer innpå mot trønderne.

- Det skal du ikke se bort fra. Han har veldig god målteft, og utfordrer forsvarerne hele tiden. I tillegg er han svært løpsvillig, sier treneren.

I tillegg har Aafk signert svensken Jefferey Aubynn fra Hammarby. Også 30-åringen kan få sin debut på Lerkendal i kveld.

- Jefferey er en tilrettelegger, og har en veldig følsom venstrefot. Han ligner litt på Raymond Kvisvik, har Per Joar Hansen tidligere uttalt til Dagbladet.no

HAR FORVENTNINGER: Aafk har slitt med å score på enkle sjanser, mener Per Joar Hansen. Nå håper han Diego Silva kan være løsningen på det problemet. Foto: Torbjørn Berg, Dagbladet
HAR FORVENTNINGER: Aafk har slitt med å score på enkle sjanser, mener Per Joar Hansen. Nå håper han Diego Silva kan være løsningen på det problemet. Foto: Torbjørn Berg, Dagbladet Vis mer
KAN DEBUTERE: Jefferey Aubynn kan få debuten mot Rosenborg i kveld. En tilrettelegger, sier Perry om svensken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer