Fikk direkte rødt kort etter å ha kalt motspiller homofil

- Vi har nulltoleranse for sånt.

(Dagbladet): Kampen mot Sandnes-Ulf fikk en brå slutt for Bærum-spiller Simen Juklerød i kveld. 

På stillingen 2-2 fikk Bærum i det 69. minutt et frispark på rundt 18 meter. Mens en rekke Sandnes Ulf-spillere sto i mur, ble Juklerød stående alene med Aksel Berget Skjølsvik.

Skal ha sagt «jævla homo» Mens Bærum gjorde seg klare til å ta frisparket, løp plutselig dommer Anders Gjermshus bort til Juklerød - og ga ham direkte rødt kort. 

Grunnen var at Bærum-spilleren kalte Berget Skjølsvik for homofil. 

Dommeren skal etter kampen ha bekreftet at Juklerød fikk direkte rødt kort for munnbruk, men ville ikke gå inn på hva som ble sagt. 

Ifølge Stavanger Aftenblad, som først omtalte saken, skal spillere rundt ha hørt Juklerød kalle motstanderen for «jævla homo».

- Nulltolleranse for sånt - Det stemmer ikke. Jeg sa aldri «jævla». Men det var et sekund jeg ikke tenkte der, og sa det andre ordet ja. Og det er selvfølgelig helt teit. Men jeg mener likevel ikke det er rødt kort, sier Bærum-spilleren til Stavanger Aftenblad. 

Bærum Sportsklubb skriver på Twitter at de har nulltoleranse for slike utsagn. 

- Vi aksepterer IKKE at våre spillere kaller andre for homo eller lignende. Det sies mye dritt i løpet av kamper, men vi har nulltoleranse for sånt.

- Det var uheldig at det ble sagt og vi tar selvkritikk for hendelsen. Saken tas videre internt, skriver klubben på Twitter.