Fikk dødsbeskjed

Stefanos Tsitsipas (22) spilte karrierens største kamp kun minutter etter at han fikk en tragisk beskjed.

TRAGISK: Stefanos Tsitsipas fikk overlevert et tragisk budskap rett før French Open-finalen. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
TRAGISK: Stefanos Tsitsipas fikk overlevert et tragisk budskap rett før French Open-finalen. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP) Vis mer
Publisert

Søndag stakk verdensener Novak Djokovic av med seieren i French Open etter å ha slått Stefanos Tsitsipas 3-2 på grusen i Paris.

Grekeren vant de to første settene, men tapte tre strake og måtte se Djokovic heve trofeet på Phillippe-Chatrier-banen.

Etter kampen kunne den 22 år gamle Tsitsipas fortelle at han kort tid før kampstart fikk en tragisk beskjed.

- Fem minutter før jeg skulle gå på banen mistet min elskede farmor livet, skrev Tsitsipas på sin Instagram-konto natt til mandag.

Tennisstjerna er ranket som nummer fire i verden, og er regnet som en av de naturlige arvtakerne etter Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer.

Stefanos Tsitsipas møtte Gilles Simon i Australian Open. Intervjuet etter kampen får nå massiv oppmerksomhet. Video: Ljosland Vis mer

- Livet handler ikke om å vinne eller tape. Det handler om å nyte hvert øyeblikk, enten du er alene eller med andre, skrev han videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer