- Fikk drapstrusler etter værmelding

CBS og Ella Dorsey hevder flere raste etter at golf-sending ble kuttet i noen minutter.

SINNE: Ifølge Ella Dorsey skal hun ha mottatt drapstrusler da CBS avbrøt sending fra Masters-turneringa i golf. Skjermdump: CBS
SINNE: Ifølge Ella Dorsey skal hun ha mottatt drapstrusler da CBS avbrøt sending fra Masters-turneringa i golf. Skjermdump: CBS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som Tiger Woods (43) inntok golftronen i helga, herjer uvær i USA.

Samtidig fikk meteorolog og værmelder Ella Dorsey merke at både sport og vær engasjerer amerikanere.

Midt i golfturneringa Masters i USA ble tv-sendingen hos CBS avbrutt noen minutter for å oppdatere med siste nytt fra stormen. Skjermbildet ble splittet med værmelding og golf, men lyden var fra Dorseys vær-rapport.

STORMFLO: Vær som dette oppstår i Norge med jevne mellomrom, men det er likevel usannsynlig at det vil få samme konsekvenser som i USA. Video: The Weather Channel Vis mer

Det likte enkelte svært dårlig, ifølge Dorsey. Hun forteller at hun ble truet på livet på grunn av værmeldingen.

- Til alle som sender meg drapstrusler akkurat nå. Dere ville ikke sagt ett ord dersom en tornado ødelegger hjemme ditt i kveld. Liv er viktigere enn fem minutter med golf. Jeg vil fortsette å si det når vi kutter sendinger for å ivareta folks sikkerhet, skriver Dorsey på Twitter.

Flere dødsfall

Tornadoer og tordenvær har feid over de amerikanske sørstatene. I Texas og Louisiana er åtte bekreftet døde, tre av dem barn, som følge av kraftig vind, flom og oversvømmelser, ifølge lokale medier.

De to som ble bekreftet døde søndag var en kvinne hjemmehørende i Cherokee County og en person i Houston County, begge øst i Texas. Det skriver NTB.

Fra før var to barn på tre og åtte år bekreftet døde etter at et tre falt over familiens bil da de lørdag kjørte gjennom en av stormene i Dallas, også det i delstaten Texas. I West Monroe i nabostaten Louisiana omkom en 13-åring i flom.

Franklin i Texas og Hamilton i Mississippi er spesielt berørt av ødeleggelsene etter ekstremværet.

Woods tilbake

US Masters i golf ble i helga avsluttet med spill i Augusta, Georgia. Tiger Woods kom tilbake som golfkonge med sin første majortittel på nesten 11 år.

For første gang siden 2005 vant Woods retten til å ikle seg den ikoniske grønne jakken, som er det synlige beviset på seier i US Masters. Det er femte gang Woods vinner US Masters. Den første triumfen kom i 1997. Med søndagens seier tok golfikonet seg opp i 15 majortriumfer totalt.

Viktor Hovland imponerte stort som Norges første innslag i US Masters noensinne. I løpet av fire runder gikk 21-åringen tre slag under par. Med det ble han turneringens beste amatørspiller på 58 år.

GÅR I SVART: Værmelderen Todd Gutner beholdt roen da et lynnedslag gjorde at hele værmeldinga hans gikk i svart forrige uke. Se hvordan han henter seg inn på imponerende vis her. Video: WBZ-TV. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer