Fikk du tilslag på Owen-trøya?

Vegard Heggems Liverpool-auksjon til inntekt for kreftsyke ungdommer dro inn hele 29 400 kroner.

John Arne Riises sko med sølvautograf var mest ettspurt. Til slutt fikk en 48-åring fra Oslo tilslaget med et bud på 13 000 kroner.

Samme mann dro også med seg Michael Owens trøye med A-stallens autografer med et bud på 8000 kroner.

- Hyggelig å få tilslagene, men enda mer positivt at pengene går til en god sak, sier mannen som egentlig ikke er Liverpool-fan.

21 år gamle Atle Iversen fra Trondheim fikk tilslaget på den nye bortedrakta til Liverpool. Etter at flere hadde budt 4000 kroner, høynet han med 1000 kroner og sikret seg drakta like før budfristen.

- Jeg har vært Liverpool-fan siden jeg var åtte år gammel. Jeg skal over å se laget for første gang neste år, når Liverpool møter Bolton, sier Iversen.

Englandstrøya med signaturene til landslagsspillerne Owen, Emile Heskey, Danny Murphy, Jamie Carrager og legenden Sammy Lee ble et kupp for en 25-åring fra Larvik. Med et bud på 3400 får han ei ekslusiv trøye.

Tilsammen innbrakte auksjonen 29 400 kroner, i tillegg til at flere har gitt donasjoner til formålet, uten å by på auksjonsartiklene. John Carew har spyttet inn 20 000 kroner, mens England-proffene Stig Inge Bjørnebye og Jon Olav Hjelde begge støtter auksjonen med 10 000 kroner hver.

Alle pengene skal brukes slik at flest mulig kreftsyke får en drømmetur til England.

- Jeg tenkte det ville ha vært fint å kunne få brakt over en gruppe med kreftsyke ungdommer til Liverpool og Anfield, og gi dem en opplevelse for livet, sa Vegard Heggem da han dro i gang auksjonen.

Er du en kreftsyk ungdom? Send et brev!

Se bilder av de eksklusive Liverpool-effektene her!

(Dagbladet.no)

LIVERPOOL-VENNER: Vegard Heggem dro i gang auksjonen og fikk hjelp av John Arne Riise.