Fikk du tilslag på Owen-trøya?

Vegard Heggems Liverpool-auksjon til inntekt for kreftsyke ungdommer dro inn hele 29 400 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Arne Riises sko med sølvautograf var mest ettspurt. Til slutt fikk en 48-åring fra Oslo tilslaget med et bud på 13 000 kroner.

Samme mann dro også med seg Michael Owens trøye med A-stallens autografer med et bud på 8000 kroner.

- Hyggelig å få tilslagene, men enda mer positivt at pengene går til en god sak, sier mannen som egentlig ikke er Liverpool-fan.

21 år gamle Atle Iversen fra Trondheim fikk tilslaget på den nye bortedrakta til Liverpool. Etter at flere hadde budt 4000 kroner, høynet han med 1000 kroner og sikret seg drakta like før budfristen.

- Jeg har vært Liverpool-fan siden jeg var åtte år gammel. Jeg skal over å se laget for første gang neste år, når Liverpool møter Bolton, sier Iversen.

Englandstrøya med signaturene til landslagsspillerne Owen, Emile Heskey, Danny Murphy, Jamie Carrager og legenden Sammy Lee ble et kupp for en 25-åring fra Larvik. Med et bud på 3400 får han ei ekslusiv trøye.

Tilsammen innbrakte auksjonen 29 400 kroner, i tillegg til at flere har gitt donasjoner til formålet, uten å by på auksjonsartiklene. John Carew har spyttet inn 20 000 kroner, mens England-proffene Stig Inge Bjørnebye og Jon Olav Hjelde begge støtter auksjonen med 10 000 kroner hver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer