Fikk en backhand midt i trynet

Bannende tilskuer fikk straff av far og datter under kamp i US Open.

||| (Dagbladet): I andre runde av US Open fikk kampen mellom Novak Djokovic og Philipp Petzschner en uventet pause. En kvinnelig tilskuer skal ha kritisert en mannlig tilskuers ordbruk og et amatørvideoopptak viser at kvinnen fiker til mannen etter en opphetet diskusjon.

- Jeg har satt mye penger på dette og har betalt billetten min, roper den mannlige tilskueren til kvinnen. Flere av tilskuerne roper på sikkerhetsvaktene.

Tilsynelatende kommer faren datteren til unnsetning, tar tak mannens ansikt og ender opp i en brytekamp med den mannlige tilskueren. Begge faller over seteryggen på raden under. Når den mannlige tilskueren reiser seg opp igjen, involverer kvinnen seg nok en gang ved å gå til angrep. Deretter kommer en rekke personer til, før politiet fører de tre bråkmakerne bort fra Arthur Ashe Stadium - i håndjern. Hendelsen ble fanget opp av flere amatør med videokamera.

Talsmann for US Tennis Association Chris Widmaier sier i etterkant at det var en uoverenstemmelse over ordbruk under kampen på torsdag.

- Det var en varm natt i New York, slike ting skjer, sier Widmaier til The Daily Telegraph.

Novak Djokovic gikk seirende ut av kampen som kom i gang etter den uønskede pausen. Verdenstreer Djokovic møter Gaël Monfils i kvartfinalen. Djokovic har vunnet de fire tidligere møtene mot franskmannen.