Fikk en gutt

Johannes Thingnes Bø og Hedda Dæhli Bø er blitt foreldre for første gang.

Er blitt foreldre: Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø. Her fra VM i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
Er blitt foreldre: Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø. Her fra VM i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter Johannes Thingnes Bø selv til VG, før han forteller at alt står bra til med barnet og kona.

Det var i august at paret avslørte at de ventet barn, og etter den siste verdenscuphelga før jul tok Thingnes Bø en pause fra verdenscupsirkuset for å være hjemme med kona..

BLIR PAPPA: Johannes Thingnes Bø blir i løpet av vinteren far for første gang. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Han skal etter planen stå over to eller tre verdenscuphelger, og har fokus rettet mot VM i Anterselva, som starter 13. februar.

Thingnes Bø har vært i storform denne sesongen, og ledet verdenscupen sammenlagt da han tok pausen. I det siste rennet han gikk tok han karrierens 43 seier totalt i verdenscupen.

Paret, som møtte hverandre sommeren 2015, giftet seg i Vestmarka kirke i 2018. Paret kjøpte en leilighet på Vinderen i Oslo samme år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer