Fikk evig Azar-minne

Her er Brann-stjernen Raymond Kvisviks nye tatovering. Slik går det når du taper mot Rosenborg i seriepremieren...

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Veddemålet var enkelt. Dersom Brann vant, måtte RBK-kompis Azar Karadas spandere København-tur på familien Kvisvik og sjøl spare til ekte trønderbart. Men Rosenborg vant 1- 0, og da hadde Raymond Kvisvik to valg- begge inkluderte et besøk i ei tatoveringssjappe:

- Enten skulle det stå «Chess - Norges billigste på mobil» eller en «tribal», sier Kvisvik.

En «tribal» er et mønster (og ikke en tegning) som stammer fra Maori-kulturen og er utviklet derfra.

- Sjefen ville sikkert blitt fornøyd med den første. Men dama gjorde det ganske klart at jeg skulle ta den andre, sier Kvisvik, som jobber i mobilbransjen når han ikke er Brann-mann.

- Tatoveringen er ganske heavy, mener Kvisvik.

Veddemålsvinner Karadas er fornøyd med resultatet.

- Jeg har bare sett deler av den på bilder. Den så helt OK ut. Jeg skjønte at dama hans likte den varianten best. Jeg tror han gjorde lurt i valget, ler Rosenborg-spissen. I fjor var det Karadas som fikk svi etter at Kvisvik scoret på Lerkendal. Da måtte eks-Brann-spilleren spandere London-tur på kompisen og hans kjæreste.

- Jeg er glad for at han måtte straffes. Hver gang han våkner om morgenen, vil han tenke på RBK. Og han kommer til å tenke på meg resten av livet, sier en fornøyd Karadas før morgendagens møte med Fredrikstad.

Raymond Kvisvik trente nesten for fullt i går etter at han pådro seg en stiv legg i kampen mot Rosenborg.

- Jeg håper jeg trener for fullt i morgen. Men jeg er klar mot Molde, sier Kvisvik.

TAPEREN: Branns midtbanespiller Raymond Kvisvik viser fram tatoveringen han måtte skaffe seg etter det tapte veddemålet med RBK-kameraten Azar Karadas.
VINNEREN: Rosenborgs Azar Karadas.