Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk hatmeldinger og trusler

Start-spiller Stian Ohr er klar for semifinale i cupen etter at Start fikk medhold i protesten mot Molde. Den siste uka har den tidligere MFK-spilleren mottatt hatmeldinger og trusler fra rasende moldensere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De siste dagene har vært veldig ubehagelige og jeg vet ærlig talt ikke om jeg orker å dra hjem til Molde i helga. Hvis jeg viser trynet mitt nå, så blir jeg vel steinet ut av byen, sier Stian Ohr til Fædrelandsvennen.

Ohr gikk fra Molde til Start før denne sesongen. Kantspilleren oppfordret Start-ledelsen til å trekke cupprotesten mot Molde tidligere denne uken. I går kom dommen fra Norges Fotballforbund som gjorde det klart at Starts protest var tatt til følge. For Stian Ohr har tida etter kvartinalen mot Molde vært et mareritt.

- Jeg er blitt truet med juling og det som verre er hvis ikke protesten blir trukket tilbake - akkurat som om det var jeg som tok avgjørelsene i Start. Nei, det beste er nok bare å slå av telefonene en stund framover, jeg blir helt utladet av dette, sier 22-åringen.

(Dagbladet.no)