Synne Skinnes Hansen er ny i landslagstroppen

Fikk Hegerbergs plass i landslagstroppen - så avgjorde hun cupkvarten

Drømmeuke for LSK Kvinners nye stjerne

DRØMMEUKE: LSK-spiller Synne Skinnes Hansen ble tatt ut på landslaget, så avgjorde hun NM-kvartfinalekampen mot Stabæk. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
DRØMMEUKE: LSK-spiller Synne Skinnes Hansen ble tatt ut på landslaget, så avgjorde hun NM-kvartfinalekampen mot Stabæk. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det gikk under radaren etter Ada Stolsmo Hegerbergs landslagsnekt, men Synne Skinnes Hansen er det nye navnet i landslagstroppen til Martin Sjögren. 22-åringen var spilleren som tok plassen i landslagstroppen mot Nord-Irland og Slovakia.

- Det er helt fantastisk å være tilbake, det har alltid vært målet mitt å spille på landslaget. Det er rett og slett kjempegøy, forteller en sprudlende glad LSK Kvinner-spiller.

Brette opp ermene

Det har vært mye turbulens etter at kvinnelandslaget dro hjem fra EM uten å ha scoret mål og med null poeng fra de tre kampene. Kvinnelandslaget har falt til sin laveste plass noensinne på FIFA-rankingen og må nå klare seg uten sin største stjerne.

For Skinnes Hansen, som ikke var med i EM-troppen, var det kjedelig å sitte hjemme og følge med på mesterskapet fra sofaen.

- Selvsagt vil man at landslaget skal gjøre det bra, det var ikke gøy å se at de ikke lykkes.

Nå starter landslaget på en ny kvalifisering uten den største profilen. Troppens ferskeste medlem vil ikke uttale seg om Hegerbergsaken, men er klar på hva som gjelder for de kommene landskampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer