FIKK HJERTEFLIMMER: Andrew Young var nødt til å bryte sprintstafetten med hjerteflimmer på sin andre runde i dag.Foto: AP /Gregorio Borgia/ NTB Scanpix
FIKK HJERTEFLIMMER: Andrew Young var nødt til å bryte sprintstafetten med hjerteflimmer på sin andre runde i dag.Foto: AP /Gregorio Borgia/ NTB ScanpixVis mer

Fikk hjerteflimmer midt i OL-sprinten

Storbritannia måtte bryte.

SOTSJI (Dagbladet): Da Storbritannias Andrew Young ble sendt ut på sin andre runde av sprintstafetten i dag, stoppet han plutselig helt opp.

Til alles overraskelse brøt Young sprintstafetten allerede i semifinalen.

Lagkamerat Andrew Musgrave, som til vanlig går for privatlaget til Thomas Alsgaard i Norge, gikk ankeretappen på det britiske laget.

- Han fikk hjerteflimmer på den andre runden, og det var det. Han kan jo stoppe og så går det over, men det tar jo tre, fire, fem, ti minutter. Da er det kjørt uansett, sier Musgrave til Dagbladet etter semifinalen.

Musgrave vant sprinten under NM på Lillehammer, men ble ikke norgesmester fordi han ikke er norsk statsborger. På sprintstafetten hadde han gledet seg til å måle krefter mot Petter Northug, men slik ble det ikke.

- Jeg syns litt synd på ham, det er aldri noe moro når sånt skjer, og spesielt ikke i et OL, sier Musgrave om lagkameraten Young.

For Musgrave følte at formen var på vei etter et par dagers sykdom i forkant av sprintstafetten.

- Det er jo litt vanskelig å si siden jeg bare fikk gått en runde, men jeg følte meg bedre underveis. Nå gjenstår femmila, så får jeg se om jeg klarer å gå et godt løp der, sier Musgrave.