Fiorentinas nr. 7: Rafik Zekhnini (19)

Fikk Hummels til å banne. Nå advarer Zekhnini den tyske superstjerna

Den norske U21-landslagsspilleren Rafik Zekhnini har fått det symbolske draktnummeret 7 i Fiorentina og skal bli satset på i den italienske storklubben. 19-åringen frykter ingen.

OFFENSIV: Rafik Zekhnini, her sammen med Martin Ødegaard og Dennis Tørset Johnsen på det norske U21-landslaget, blir satset på i den italienske storklubben Fiorentina. Selvtilliten er stor. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
OFFENSIV: Rafik Zekhnini, her sammen med Martin Ødegaard og Dennis Tørset Johnsen på det norske U21-landslaget, blir satset på i den italienske storklubben Fiorentina. Selvtilliten er stor. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DRAMMEN (Dagbladet): Det er ikke så mange som har gode minner mot tyske fotballstjerner. Det norske A-landslaget er definitivt ikke noe unntak etter 0-6-tapet i Stuttgart på mandag.

Neste måned er det U21-landslaget som skal måle krefter mot tyskernes jevngamle talenter i en kamp som Norge omtrent må vinne om drømmen om U21-EM skal leve videre etter det Martin Ødegaard omtalte som en marerittstart til Dagbladet på tirsdag.

Norge U21 har derimot én spiller som har gode tyske minner: Fiorentinas Rafik Zekhninis (19) beste fotballminne er nemlig mot den tyske midtstopperkjempen Mats Hummels og hans tidligere lagkompiser i Borussia Dortmund.Odd ledet utrolig nok 3-0 hjemme mot det tyske storlaget i Europa League-kvalifiseringen i 2015 før verdensstjernene slo tilbake og utliknet til 3-3. Men før den tid rakk den da 17 år gamle Zekhnini å sjokkere Hummels.

- Odd var bra. De hadde to gode kantspillere - spesielt han på venstre. Han var en rask og fin spiller, sa Hummels etter kampen og siktet til 17-åringen.

- Er det sant? Er han virkelig 17 år? Hva i helvete? spurte Hummels videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer