Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fikk ikke sove om natten

Mame Biram Diouf møtte pressen etter United-overgangen.

SØVNLØS: Mame Biram Diouf var på ferie i Nice da agent Jim Solbakken ringte. Da det ble klart at United ville ha ham, fikk ikke senegaleseren sove den følgende natten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
SØVNLØS: Mame Biram Diouf var på ferie i Nice da agent Jim Solbakken ringte. Da det ble klart at United ville ha ham, fikk ikke senegaleseren sove den følgende natten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For en uke ble det siden kjent at Tippeligaens heteste salgsobjekt valgte Manchester United som sin neste arbeidsgiver.

Siden mandag har han vært i Manchester for å diskutere de personlige betingelsene og gjennomgå en medisinsk sjekk.

På pressekonferansen på Aker Stadion i dag var det en litt ordknapp Diouf som satt på podiet sammen med Molde-trener Kjell Jonevret.

Senegaleseren var tydelig utilpass med oppstusset rundt sin person, men fortalte om da han fikk telefonen fra agent Jim Solbakken.

På det tidspunktet var 22-åringen på ferie i franske Nice.

- Jeg ble oppringt av Jim (Solbakken), og han sa at hadde nyheter. Jeg spurte om han ikke kunne fortelle det på telefonen, men det kunne han ikke, sa Diouf på pressekonferansen.

- Jeg tenkte at det dreide seg om interesserte klubber, men aldri at det skulle være United. Jim kom til Nice, og vi snakket om at United var interessert, fotball, og livet.

- Det var vanskelig å sove om etterpå. Jeg lå våken hele natten, sier han.

Ikke formelt klar
Diouf har enda ikke formelt skrevet under kontrakten med Premier League-mesterne.

Et siste møte med Uniteds sjefslege må unnagjøres først.  Han er imidlertid i Asia på treningsleir med A-laget, og er ikke tilgjengelig før neste uke.

Da reiser Diouf tilbake til Manchester.


Går arbeidstillatelsen i orden blir Mame Biram Diouf å finne på Old Trafford fra 1. januar 2010.

Mame Biram Diouf har selv uttrykt ønske om å få fortsette i Molde til sesongen er over.

- Jeg tror det kan være bra for Mame å få pakket litt langsomt, og forberede seg gradvis på sin tilværelse, sier Molde-trener Kjell Jonevret.

Han mener angriperen har potensiale til å bli en favoritt på Old Trafford.

TROR PÅ MAME: Jonevret tror Diouf kan bli en favoritt på Old Trafford, selv om angriperen fortsatt er uferdig som spiller.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .
TROR PÅ MAME: Jonevret tror Diouf kan bli en favoritt på Old Trafford, selv om angriperen fortsatt er uferdig som spiller. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX . Vis mer

- Mame er stor og sterk. Han kan bli en favoritt for mange fordi han jobber hardt for laget. Dessuten har han fart. Fart er viktig i alle ligaer, sier Jonevret.

Dagbladet.no kommer med mer.

LER HELE VEIEN TIL BANKEN: Styreleder i Molde, Leif Arne Langøy t.v og Molde-leder Tarje Nordstrand Jacobsen. Klubben er ventet å motta rundt 50 millioner for Diouf. 
Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX
LER HELE VEIEN TIL BANKEN: Styreleder i Molde, Leif Arne Langøy t.v og Molde-leder Tarje Nordstrand Jacobsen. Klubben er ventet å motta rundt 50 millioner for Diouf. Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!