- Fikk ikke sove om natten

Mame Biram Diouf møtte pressen etter United-overgangen.

SØVNLØS: Mame Biram Diouf var på ferie i Nice da agent Jim Solbakken ringte. Da det ble klart at United ville ha ham, fikk ikke senegaleseren sove den følgende natten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
SØVNLØS: Mame Biram Diouf var på ferie i Nice da agent Jim Solbakken ringte. Da det ble klart at United ville ha ham, fikk ikke senegaleseren sove den følgende natten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For en uke ble det siden kjent at Tippeligaens heteste salgsobjekt valgte Manchester United som sin neste arbeidsgiver.

Siden mandag har han vært i Manchester for å diskutere de personlige betingelsene og gjennomgå en medisinsk sjekk.På pressekonferansen på Aker Stadion i dag var det en litt ordknapp Diouf som satt på podiet sammen med Molde-trener Kjell Jonevret.

Senegaleseren var tydelig utilpass med oppstusset rundt sin person, men fortalte om da han fikk telefonen fra agent Jim Solbakken.

På det tidspunktet var 22-åringen på ferie i franske Nice.

- Jeg ble oppringt av Jim (Solbakken), og han sa at hadde nyheter. Jeg spurte om han ikke kunne fortelle det på telefonen, men det kunne han ikke, sa Diouf på pressekonferansen.

- Jeg tenkte at det dreide seg om interesserte klubber, men aldri at det skulle være United. Jim kom til Nice, og vi snakket om at United var interessert, fotball, og livet.

- Det var vanskelig å sove om etterpå. Jeg lå våken hele natten, sier han.

Ikke formelt klarDiouf har enda ikke formelt skrevet under kontrakten med Premier League-mesterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer