VM-MINNE:  Kevin Grosskreutz har sikret seg et minne for livet ved å være en del av tyske gulltroppen. Dortmund-spilleren har også tatovert VM-pokalen på skulderbladet. Foto: Twitter/NTB Scanpix.
VM-MINNE: Kevin Grosskreutz har sikret seg et minne for livet ved å være en del av tyske gulltroppen. Dortmund-spilleren har også tatovert VM-pokalen på skulderbladet. Foto: Twitter/NTB Scanpix.Vis mer

Fikk ikke spille i Brasil. Nå har han tatovert VM-trofeet

Kevin Grosskreutz.

(Dagbladet): Gode minner skal tas godt vare på. Det vet tyske Kevin Grosskreutz.

Borussia Dortmund-spilleren var en del av den tyske VM-troppen som reiste hjem som verdensmestere denne måneden.

Etter mesterskapet i Brasil, har tyskeren tatt turen til sin tatovør. Ved sitt venstre skulderblad har han nå fått tatovert inn VM-trofeet med årstallet skrevet under.

Chelsea-kaptein John Terry ble sterkt hetset etter Champions League-finalen i 2012. Kapteinen spilte ikke finalen, men stilte i fullt draktsett da pokalen skulle deles ut.

Kevin Grosskreutz på sin side, fikk ikke et eneste minutt i Brasil. Likevel har han plassert Tysklands første VM-pokal på 24 år på kroppen, ved siden av sine tidligere meritter.

Ved siden av nytatoverte VM-pokalen, har 26-åringen fra bevisene for Dortmunds to trofeer i 11/12-sesongen.

Bundesliga-gullet i midten og cupgullet til høyre (DFB-pokalen), som Dortmund vant etter å ha slått erkerivalen Bayern München i finalen.

Grosskreutz står med fem A-landslagskamper for Tyskland. Siden 2009 har han vært en viktig spiller for Jürgen Klopp i Borussia Dortmund.

Hva mener du? Er det greit å tatovere VM-trofeet selv om han ikke spilte?
Gi din mening i kommentarfeltet under.
Kevin Grosskreutz

 I DORTMUND:  Kevin Grosskreutz spiller til daglig for Borussia Dortmund. Foto:
AFP PHOTO / NORBERT SCHMIDT
I DORTMUND: Kevin Grosskreutz spiller til daglig for Borussia Dortmund. Foto: AFP PHOTO / NORBERT SCHMIDT Vis mer