Fikk ingen hyllest av klubben for lang og tro tjeneste. Lag­kameratene er forbanna

- Det er rett og slett pinlig.

TAKKER: Adam Larsen Kwarasey takker fansen for støtten etter kampen mot Molde. Han fikk derimot ingen offisiell avskjed av klubben i sin siste hjemmekamp for Strømsgodset. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TAKKER: Adam Larsen Kwarasey takker fansen for støtten etter kampen mot Molde. Han fikk derimot ingen offisiell avskjed av klubben i sin siste hjemmekamp for Strømsgodset. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Fredag kom nyheten om at Adam Larsen Kwarasey ikke akter å signere noen ny kontrakt med Strømsgodset etter at sesongen er ferdig.

Søndagens oppgjør mot Molde ble dermed hans siste opptreden på Marienlyst, men likevel ble det ikke arrangert noen form for takk eller hyllest fra klubbens side etter 180 kamper.

- Det er rett og slett pinlig. Adam er en klubblegende. En av de mestvinnende spillerne i klubbens historie. Han har vært med på hele reisen fra klubben lå brakk, til å vinne cupen, seriesølv og seriegull, sier stopper Jørgen Horn til Drammens Tidende.

Jarl-André Storbæk og Simen Brenne vil ikke få tilbud om noen ny kontrakt etter sesongen. Heller ikke de fikk takk.

Selv sier keeperen at han ikke vil lage noe stort rabalder av saken, men innrømmer at det hadde vært hyggelig med en form for takk.

- Det eneste jeg ønsker å si er at det hadde vært hyggelig med en takk for innsatsen etter så mange år i klubben. Jeg har nesten tilbrakt en tredjedel av livet mitt her, sier Larsen Kwarasey.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, sier til avisa at de vil vente til situasjonen rundt keeperen er avklart. Han bedyrer at det vil komme en markering etterhvert, men kan ikke si noe om når.

- Sesongen er ikke ferdig. Vi ønsket mest mulig fokus mot kampen. Som klubb har vi valgt å vente, sier Flo.