Fikk ingen hyllest av klubben for lang og tro tjeneste. Lag­kameratene er forbanna

- Det er rett og slett pinlig.

TAKKER: Adam Larsen Kwarasey takker fansen for støtten etter kampen mot Molde. Han fikk derimot ingen offisiell avskjed av klubben i sin siste hjemmekamp for Strømsgodset. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TAKKER: Adam Larsen Kwarasey takker fansen for støtten etter kampen mot Molde. Han fikk derimot ingen offisiell avskjed av klubben i sin siste hjemmekamp for Strømsgodset. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kom nyheten om at Adam Larsen Kwarasey ikke akter å signere noen ny kontrakt med Strømsgodset etter at sesongen er ferdig.

Søndagens oppgjør mot Molde ble dermed hans siste opptreden på Marienlyst, men likevel ble det ikke arrangert noen form for takk eller hyllest fra klubbens side etter 180 kamper.

- Det er rett og slett pinlig. Adam er en klubblegende. En av de mestvinnende spillerne i klubbens historie. Han har vært med på hele reisen fra klubben lå brakk, til å vinne cupen, seriesølv og seriegull, sier stopper Jørgen Horn til Drammens Tidende.

Jarl-André Storbæk og Simen Brenne vil ikke få tilbud om noen ny kontrakt etter sesongen. Heller ikke de fikk takk.

Selv sier keeperen at han ikke vil lage noe stort rabalder av saken, men innrømmer at det hadde vært hyggelig med en form for takk.

- Det eneste jeg ønsker å si er at det hadde vært hyggelig med en takk for innsatsen etter så mange år i klubben. Jeg har nesten tilbrakt en tredjedel av livet mitt her, sier Larsen Kwarasey.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, sier til avisa at de vil vente til situasjonen rundt keeperen er avklart. Han bedyrer at det vil komme en markering etterhvert, men kan ikke si noe om når.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer