Fikk juling av HamKam

Molde skuffet etter «fæl» toppkamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde - HamKam 0-2 (0-0)(Dagbladet.no): HamKam gikks seirende ut av toppkampen mot Molde i dag. Gjestene spilte tøft og godt, og vant takket være et selvmål av Moldes forsvarrspiller Marcus Andreasson og et sent straffespark.

Hjemmelagets trener Kjell Jonevret hadde før kampen lovet å «trylle» litt med formasjonen for å utmanøvrere gjestene, men det var østlendingene som kunne le hele veien hjem.

- Dette var en stabilt bra gjennomført kamp. Det var ikke noe spill i første omgang i det hele tatt, men vi er effektive og vi vinner fortjent, sier HamKam-trener Arne Erlandsen til TV2.

Seieren betyr at laget hans nå er på en delt topp-plass i førstedivisjon.

Moldes Kjell Jonevret var tilsvarende skuffet.

- Jeg hadde jo håpet at vi skulle spille litt fotball. Førsteomgangen var fæl. Vi kan ikke ta HamKam på fysikken, men vi må spille fotball. Jeg er veldig skuffet, sier svensken til TV2.

Skjøt over

Men det var Mole som fikk den første store sjansen etter 14 minutter. Mattias Moström kom seg ned til linja og la skrått tilbake til Toni Koskela. Finnen traff ballen omtrent på sekstenmeterstreken med fri sikt mot målet, men skuddet gikk ufarlig over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer