Fikk krav om å betale Panzers skatt

Likningskontoret taklet feil Erik Hagen.

(Dagbladet.no): Fotograf Erik Hagen (42) har aldri vært noen stor fotballspiller, og langt mindre fått noen bonus fra Norges Fotballforbund for sin innsats på landslaget.

Om likningsmyndighetene forsøkte å lage en oppfølger til «Lange flate ballær» er ukjent - men de førte i hvert fall opp 46 590 kroner i lønn fra NFF på selvangivelsen til 42-åringen, som til daglig har sitt virke i Fredriksstad Blad.

Men selv om Foto-Hagen går for å være en habil midtstopper på bedriftslaget, synes han det er i drøyeste laget å bli forvekslet med Russland-proff og stopperkjempe Erik Hagen (31). I hvert fall når det trolig innebar en solid baksmell på skatten.

- Jeg har vel egentlig aldri vært i landslagsklasse som fotballspiller, men jeg må innrømme at jeg stusset litt når det sto på selvangivelsen at jeg hadde fått 46 590 kroner i lønn fra Norges Fotballforbund, sier 42-åringen til Fredriksstad Blad.

Han tok selv kontakt med den «ekte» Erik Hagen (31) - som tok glippen med godt humør.

- Jeg vet det er en utbetaling fra NFF i disse tider, men har i hvert fall ikke fått inn noe på kontoen min. Jeg håper ikke du har brukt opp pengene, fleiper Panzer-Hagen.

SLIPPER SKATT?: Likningsmyndighetene hadde trolig landslagsspiller Erik Hagen i tankene da førte opp 46 590 kroner i lønn fra NFF på selvangivelsen til fotograf Erik Hagen i Fredrikstad. Foto: Tom E. Østhuus
SLIPPER SKATT?: Likningsmyndighetene hadde trolig landslagsspiller Erik Hagen i tankene da førte opp 46 590 kroner i lønn fra NFF på selvangivelsen til fotograf Erik Hagen i Fredrikstad. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer