Fikk latterkrampe da OL-helten plasket i det på direkten

Nyhetsankerne klarte ikke holde latteren tilbake.

(Dagbladet): Den amerikanske OL-helten Ryan Lochte er vant til å gjøre det bra. Han har rasket med seg smått imponerende fem OL-gull og 32 VM-gull. Totalt har han 70 medaljer i internasjonale svømmemesterskap.

På kortbanen har han tre verdensrekorder (mens han er tidligere rekordholder i ytterligere to distanser). Men nå skaper han overskrifter på grunn av en uvanlig dårlig prestasjon.

- Godt gammelt mageplask For da Lochte skulle bli intervjuet av Fox' «Good Day Philadelphia» plasket han skikkelig i det. Eller som USA Today skriver:

- Hva ville Ryan Lochte gjort hvis han var på direkten? Et godt gammelt mageplask. Det viste han i et katastrofeintervju med et par lokale nyhetsankere i morges, skriver storavisa.

Du kan selv se den pinlige seansen i videoen øverst i denne saken. Ikke bare er Lochtes svar så pinlige at sladrepressen i USA kaster seg over saken, nyhetsankerne Sheinelle Jones og Mike Jerrick klarte heller ikke å holde seg alvorlige.

Som videoen viser brøt de ut i latterkrampe før intervjuet var over. Og latteren sitter godt i etter det merkelige intervjuet.

- Han er så søt - Han er så søt, han er søt da, utbryter Jones mellom latterhikstene.

Da har Lochte iallfall mer å by på i bassenget og kanskje også i intervjusituasjoner der han slipper å være på direkten.

I disse dager er han nemlig også aktuell med et intervju i kjendisbladet People, der han snakker ut om hva han ikke ser etter i en jente. En kvinne som er en dårlig kysser, for eksempel:

- Det er skikkelig turnoff, sier han i intervjuet.