Fikk levert pizza til innbytterbenken

- Plutselig sto han bare der, og lurte på om det var vi som hadde bestilt pizza.

MÅTTE KLØ SEG I HODET: Arne Sandstø og Sandefjord-benken hadde en merkelig opplevelse i helgens kamp mot Tromsdalen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
MÅTTE KLØ SEG I HODET: Arne Sandstø og Sandefjord-benken hadde en merkelig opplevelse i helgens kamp mot Tromsdalen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arne Sandstø har et langt fotballiv bak seg, men episoden som oppstod i Sandefjords bortekamp mot Tromsdalen i helgen var definitivt en ny opplevelse.

- Jeg har aldri vært i nærheten av å se for meg noe slikt, og jeg kunne aldri tenkt i de baner heller, sier Sandefjord-trener Sandstø humrende når Dagbladet ringer.

Det var Sandefjords nettsider som først skrev om den merkelige episoden. Overfor Dagbladet beskriver Sandstø episoden slik:

- Vi skulle rekke ett fly etter kampen, og hadde ikke tid til å stoppe for å spise. Derfor bestilte vi pizza til kvart på åtte, slik at den skulle stå klar i garderoben når kampen var over. Fem minutter før full tid så er det plutselig noen som banker på plexiglasset og spør om det var vi som hadde bestilt pizza.

- Vi måtte le litt, og sa litt fleipende til pizzabudet at vi ikke hadde noen penger på oss akkurat der og da. Han forklarte at det gikk fint, at han bare trengte en underskrift, ler Sandstø.

Han er imponert over at gutten klarte å ta seg inn på indre bane.

- Det er jo så mye akkrediteringer og slikt som skal til, men han hadde klart å komme seg inn. Nå er ikke Tromsdalen verdens største plass, og alle kjenner kanskje alle, så kanskje han fikk pratet seg inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer