FORNØYD: Romelu Lukaku er fornøyd med Ole Gunnar Solskjær. Foto:  REUTERS/Scott Heppell
FORNØYD: Romelu Lukaku er fornøyd med Ole Gunnar Solskjær. Foto: REUTERS/Scott HeppellVis mer

Ole Gunnar Solskjær vil sette seg ned og prate med alle spillerne

Fikk Lukaku-ros etter samtale. Solskjær forklarer: Derfor er det så viktig

Ole Gunnar Solskjær mener én til én-samtaler med spillerne er viktig.

  • Tottenham - Manchester United søndag klokka 17.30 på TV 2 Sport Premium.

Søndag er det duket for storkamp i Premier League. Ole Gunnar Solskjær jakter sin sjette strake seier som Manchester United-sjef, men de røde djevlene får utvilsomt en hard nøtt å knekke i serietreer Tottenham.

Stemningen i Manchester United ser uansett ut til å være snudd på hodet etter at José Mourinho overlot manageransvaret til Solskjær. En av dem som føler ting har endret seg de siste ukene, er stjernespissen Romelu Lukaku.

Lukaku avslørte før avreise til treningsleiren i Dubai at Solskjær har hjulpet ham mye på denne tiden, og at han tok grep allerede ved første møte.

- Men han er åpenbart klar over hvilken type spiss jeg er. Helt siden dagen jeg kom tilbake til treningsfeltet, har han gjort en total analyse av meg. Jeg ble virkelig overrasket, men det har hjulpet meg mye og jeg ser fram til å jobbe videre med ham, sier stjernespissen.

Forklarer

På fredagens pressekonferanse, som er rutine foran hver Premier League-runde, forklarte Solskjær hvorfor han like å sette seg ned og ta en prat med hver enkelt.

- Jeg har hatt et par samtaler, både formelle og uformelle. Det er bare slik jeg synes ting bør gjøres. Det er nok enklere for dem å snakke med meg slik og ikke foran ei stor gruppe. Det var slik jeg også likte å få innspill, forklarer Solskjær.

Den andre delen av pressekonferansen er gjengitt av den engelske fotballjournalisten Scott Patterson.

Solskjær fortsetter:

- Jeg tror hver enkelt spiller trenger den én til én-praten. De ønsker å vite hva som forventes av dem, hva vi krever av dem, og jeg vil vite hva de kan gi og hva de mener de kan gi. Det er ikke bare jeg som forteller dem hva de kan bidra med. Det handler mer om hva som er styrkene deres og hva de kan gi laget, sier Solskjær.

Solskjær har fått ros for at han har fått stjerner som Paul Pogba, Marcus Rashford og Lukaku til å blomstre.

United-favoritt

Søndag møter han Tottenham, som ledes av mannen som angivelig skal stå øverst på Uniteds ønskeliste når de skal ansette en permanent manager til sommeren:

Mauricio Pochettino.

Men duellen mellom de to, vil ikke Solskjær høre snakk om.

- Det handler verken om meg eller ham. Ingen av oss skal jo være borti ballen, sier Solskjær ifølge The Guardian.

- Det bør alltid handle om spillerne, og ikke om meg, ikke om ham. Selvfølgelig må vi gjøre valg der og da, men det er opp til spillerne å prestere.

Solskjær melder for øvrig at Paul Pogba er friskmeldt til søndagens kamp. Det samme er Alexis Sanchez.