– Fikk mål litt trukket ned over hodet

Forventningspresset på Simen Hegstad Krüger ble voldsomt etter to OL-gull. Selv mener han at han presterte bedre enn i OL-sesongen.

LETTERE: Simen Hegstad Krüger ser fram til en sesong med mindre press på å måtte prestere i enkeltrenn enn de to siste årene. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
LETTERE: Simen Hegstad Krüger ser fram til en sesong med mindre press på å måtte prestere i enkeltrenn enn de to siste årene. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Publisert

SANDNES (Dagbladet): Simen Hegstad Krüger er i strålende humør der han danser forbi konkurrentene under Blinkfestivalen.

På onsdagens 60 kilometer lange rulleskirenn fra Ålgård til Sandnes viste Hegstad Krüger at han er godt i rute denne sommeren.

Lyn-løperen tok de to siste innlagte spurtene av rennet, på toppen av den tøffeste stigningen i løypa med 20 kilometer igjen og med 7,5 km igjen, og var med på alle bruddforsøk underveis.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer