Du leser nå Dagbladet Pluss

– Fikk mål litt trukket ned over hodet

Forventningspresset på Simen Hegstad Krüger ble voldsomt etter to OL-gull. Selv mener han at han presterte bedre enn i OL-sesongen.

LETTERE: Simen Hegstad Krüger ser fram til en sesong med mindre press på å måtte prestere i enkeltrenn enn de to siste årene. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
LETTERE: Simen Hegstad Krüger ser fram til en sesong med mindre press på å måtte prestere i enkeltrenn enn de to siste årene. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

SANDNES (Dagbladet): Simen Hegstad Krüger er i strålende humør der han danser forbi konkurrentene under Blinkfestivalen.

På onsdagens 60 kilometer lange rulleskirenn fra Ålgård til Sandnes viste Hegstad Krüger at han er godt i rute denne sommeren.

Lyn-løperen tok de to siste innlagte spurtene av rennet, på toppen av den tøffeste stigningen i løypa med 20 kilometer igjen og med 7,5 km igjen, og var med på alle bruddforsøk underveis.

– Jeg må være med på moroa når jeg først har dratt hit. Jeg tar det som en god økt og prøver på litt sprell underveis også, så jeg er meget godt fornøyd med dagen.

Seier ble det imidlertid ikke, Andrew Musgrave var sterkest på oppløpet og var eneste mann foran Krüger i mål.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.