- Fikk millioner for sexsladder

David Beckhams tidligere assistent skal ha blitt godt betalt for utroskapshistorien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Beckham med pressemelding: - Latterlig (Dagbladet.no): Engelske aviser flommer i dag over av pikante detaljer om Beckham og det påståtte forholdet til Rebecca Loos, hans tidligere personlige assistent.

  Det hjelper ingenting at England-kapteinen har ut en pressemelding der han imøtegår oppslaget.

  Ifølge den anerkjente avisa Guardian skal 26-årige Roos fått et sekssifret pundbeløp for historien om seg og Beckham. I norske kroner betyr det alt fra 1,3 millioner - og oppover.

  Beckhams vennekrets tror PR-agent Max Clifford har plantet saken, etter at Roos henvendte seg til ham for råd. Avisa skriver at Roos er forberedt på å legge fram bevis på at hun snakker sant om forholdet.

  Broren snakker ut


  Og i dag forteller også broren John at hun har bekreftet det seksuelle forholdet i en telefonsamtale med ham.

  - Hun har bekreftet overfor meg at hun hadde en affære med David, sier broren til Daily Mail.

  Roos hevder Beckham hadde hatt sex med henne fire ganger. Og etter at hun og agentselskapet SFX fikk sparken av Beckham i fjor, skal de ha fortsatt med telefonsex og heite sms-meldinger.

  - Hun vet at livet hennes aldri blir det samme etter dette, sier John.

  Også for Real Madrid-stjernen kan framtida påvirkes av utroskapspåstandene. Han er en av verdens mest yndete sponsorobjekter på grunn av sitt plettfrie image og ytre.

  Kanskje ikke nå lenger.

  Beckham til søksmål?


  Ifølge Guardian vurderer nå Beckham-leiren å dra søndagsavisa inn for det britiske versjonen av Pressens Faglige Utvalg. Et søksmål skal også være aktuelt.

  I mellomtida har Beckhms popstjernekone Victoria forlatt Storbritannia. Med fotografer i hælene fløy hun, faren og parets to sønner til Sveits i går.

  Beckham selv trente som vanlig med Real i går, og slutter seg til familien på et ukjent sted i løpet av påskedagene.

  Og for å ha nevnt det igjen, Becks avviste hele historien slik i pressemeldingen i går:

  - Den enkle sannheten er at jeg er lykkelig gift. Jeg har en vidundelig kone og to veldig spesielle sønner. Det er ingenting en tredjepart kan gjøre for å endre på disse fakta.

RYKTEFORFULGT:</B> David Beckham og kona Victoria sliter med historier om spillerens forhold til sin assistent i Spania.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer