Fikk mobil-frierier etter EM-uttaket

Anne Kjersti Suvdal.

Gransjenta Anne Kjersti Suvdal fikk et par frierier fra ukjente menn etter at Marit Breivik tok henne ut til EM-troppen i håndball.

Ungjenta på 19 år fikk 54 meldinger på telefonen sin etter uttaket, og det var ikke bare gratulasjonsmeldinger, melder hadeland.net.

- Det er riktig at mobiltelefonen min nesten gikk varm etter pressekonferansen og uttaket. Jeg fikk svært mange hyggelige gratulasjoner, men også et par frierier fra menn mellom 20 og 30 år. De hadde til og med lagt ved bilde, forteller den ferske EM-spilleren.

Hun forteller at det er håndballen som står i fokus for henne i øyeblikket, så noe giftermål blir det i hvert fall ikke i denne omgang.

- Det er ingen tvil om at kjendisstatusen min har økt etter uttaket. Det er ikke det samme å handle i nærbutikken nå lenger, forteller 19-åringen til lokalavisen sin.

(NTB)

POPULÆR: Marit Breivik tok ut 19 år gamle Anne Kjersti Suvdal i EM-troppen. Da haglet det inn med meldinger til Nordstrand-spilleren. Blant annet fra et par giftesyke herrer. Foto: Scanpix
POPULÆR: Marit Breivik tok ut 19 år gamle Anne Kjersti Suvdal i EM-troppen. Da haglet det inn med meldinger til Nordstrand-spilleren. Blant annet fra et par giftesyke herrer. Foto: Scanpix Vis mer