Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fikk mynten i øyet

Jamie Carraghers mynt sneiet borti to Arsenal-fans før ei jente fikk den i øyet. Fansen mener Liverpool-backen må anmeldes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ba Carragher om unnskyldning for at han ikke klarte å beherske seg da ha fansen kastet mynter på banen søndag. I dag skriver The Mirror at spilleren sjøl ble truffet av flere mynter, og at fansen kastet mer enn 20 gjenstander på ham.

Likevel er det tilhengerne som ble truffet som får mest sympati i England. Til nå har tre mennesker meldt seg som ofre for Carraghers mynt.

37-årige Julian Bird fikk et kutt i panna da metallmynten sneiet han. Han fordømmer Carragher, skriver Liverpool Echo.

Han hevder at kvinnen som fikk mynten i ansiktet «så ut som om hun mistet synet».

Også en annen Arsenal-fan, Paul Smartt, sier i dag at han ble truffet av Carraghers kast. Bird og Smith har har vært inne til avhør, mens politiet ennå ikke har avsluttet samtalene med kvinnen som skal ha fått mynten i ansiktet.

Foreløpig har ingen tilhengere anmeldt Liverpool-spilleren, men Bird oppfordrer kvinnen til å gjøre det. Politiet bekrefter at kvinnen har pådratt seg skader.

- Vi fortsetter undersøkelsen med kvinnen som ble skadd i øyet. Hvis hun leverer en anmeldelse, vil vi følge opp, sier en talsmann for Metropolitan-politiet.

(Dagbladet.no)

<B>FLYVENDE MYNT:</B> Kikker på til høyre på bildet ser du en av myntene som ble kastet på Jamie Carragher.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!