Fikk nei fra Lund

John Hartson er ute for to måneder og Drillo ønsker seg en ny spiss. Det blir ikke Andreas Lund, som har sagt nei. - Vi har vurdert mange - deriblant Jostein Flo og Jan Åge Fjørtoft. Med Hartson skadd er vi fryktelig sårbare, sier Drillo til Dagbladet.

I romjula var Drillo i kontakt med agent Gunnar Martin Kjenner om mulige norske spisser på lån til Wimbledon. Førstevalget var Andreas Lund i Molde. Men han sa nei fordi han ikke føler seg ett hundre prosent i orden. Og derfor vil bruke den norske vinterpausen til å trene seg opp igjen.

- Vi har tenkt på veldig mange, sier Drillo. - Både nordmenn og svensker har vært i bildet. Men problemet er at vi ikke vil leie en spiller vi ikke er helt sikre på. Gjør vi det - og vedkommende ikke er bedre enn dem vi har - vil det være et dårlig signal til dem som allerede er her og kjemper for en plass på laget.

John Hartson skal opereres og er tidligst tilbake i slutten av februar. I tillegg sliter Carl Leaburn og Marcus Gayle med småskader. Og på toppen av det hele skal Gayle etter planen spille landskamp for Jamaica 15. januar. Det er samme dag som Wimbledon møter Coventry i Premier League.

- Blir både Gayle og Leaburn ute i tillegg til Hartson, er vi skikkelig i beit. Da må vi gjøre noe, sier Drillo.

Det finnes alternativer i England også, og Drillo har dem på blokka. Men - da handler det stort sett om kjøp.

- Og da er det plutselig en helt annen problemstilling, sier Wimbledon-manageren til Dagbladet. - Da spørs det om Røkke og de der er villige til å bruke penger.

- Men det virker som du gjøre noe på spissfronten?

- Akkurat nå kan det se ut som om det ikke blir noen ny spiss. Men - vi skal diskutere det mer og nøye i dagene som kommer.

Robbie Earle fikk en smell mot Liverpool og er tvilsom før morgendagens hjemmekamp mot Sunderland. Det kan bety at Martin Andresen får sin første kamp fra start for Wimbledon.

- Martin er på gang, sier Drillo. - Jeg tipper det ikke blir lenge til han starter sin første kamp.

- Sunderland?

- Ikke helt utenkelig, sier Olsen.