Holger Rune

Fikk nok: - Umodent

Holger Rune (20) reagerte på detalj fra Casper Ruuds (24) team under kampen.

ENGASJERT: Holger Rune under kampen mot Casper Ruud. Foto: REUTERS/Lisi Niesner
ENGASJERT: Holger Rune under kampen mot Casper Ruud. Foto: REUTERS/Lisi Niesner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Roland-Garros ser du på Eurosport og Discovery+.

Akkurat som i fjor vant Casper Ruud kvartfinalen mot danske Holger Rune i French Open. Nordmannen vant 3-1 i sett, i en kamp som ikke ble like opphetet som fjorårets oppgjør.

Den unge dansken hadde kontroll på temperamentet, til tross for at han fikk en elendig start på kampen, og at det var noe han tydelig irriterte seg over i det fjerde settet.

Ifølge danske BT klaget Rune til dommeren over en situasjon hvor han mente seg forstyrret av noen i Ruuds spillerboks midt under en ballveksling.

- Det var et par ganger da Casper slo noen slag at en av trenerne hans sa come on lenge før ballen landet, og det er jo irriterende. Det var det eneste, forklarte Rune på pressekonferansen etter kamp.

Den tidligere danske tennisproffen Michael Mortensen gir Rune lite støtte i sin klaging.

- Som trener til en spiller så er det klart at man roper slike ting. Det er en del av spillet. Det er uttrykk for at Holger ikke er særlig rutintert. Han er bare 20 år. Se på Casper som er 24 år. Han bruker ikke noe tid på det, Han er konsentrert på det som skjer på banen. Holger skal ikke bruke energi på det! Han kan ikke la seg distrahere. De har sin fulle rett til å gjøre det. Det er tegn på umodenhet, sier den danske tennisesksperten Michael Mortensen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer