Stjernespekket Bolsjunov-bryllup

Fikk Northug-hilsen

Flere store skistjerner var på plass da Aleksandr Bolsjunov (24) giftet seg med skikjæresten Anna Zjerebjatjeva (23) i helga, hvor det etter videoer å dømme ble en ellevill fest.

FULL FEST: Disse bildene er fra Aleksandr Bolsjunovs bryllupsfest. En fest Johannes Høsflot Klæbo takket nei til. Video: Rødt Kort/Helseth Vis mer
Publisert

Johannes Høsflot Klæbo var invitert til bryllupet, men kunne ikke komme.

Grunnet corona ble det også et mindre bryllup enn først planlagt.

Totalt deltok rundt 60 gjester, blant dem skipresident Jelena Välbe, Bolsjunovs trener Jurij Borodavko, og skiparet Denis Spitsov og Ekaterina Smirnova.

Northug-hilsen

Välbe har lagt ut flere bilder på Instagram fra bryllupet.

I kommentarfeltet dukket det opp en hilsen fra Petter Northug. Den tidligere skikongen la igjen to emojier i kommentarfeltet. Én applaus og et hjerte.

STJERNESPEKKET: Russlands skipresident Jelena Välbe gjestet bryllupet, og poserte med brudeparet. Foto: Instagram
STJERNESPEKKET: Russlands skipresident Jelena Välbe gjestet bryllupet, og poserte med brudeparet. Foto: Instagram Vis mer

- Nei. Jeg er bortreist da, et prosjekt i Norge, forklarte Klæbo til DN i mars.

Ellevill fest

I sosiale medier har det blitt lagt ut en rekke videoer fra bryllupsfesten. Videoene viser både Bolsjunov og Zjerebjatjeva i sentrum av festen, hvor de både danser og synger.

Bolsjunov vant verdenscupen denne sesongen. I VM tok han ett individuelt gull, det kom på tremila med skibytte. Neste sesong har han uttalt at OL i Beijing er det store målet.

Russeren kom i flere omdiskuterte situasjoner denne sesongen. I Lahti slo han etter finske Joni Mäki etter at han mente finnen sperret veien for ham på oppløpet.

DRAMA: Dramatikk på oppløpet under femmila i ski-VM. Bilder fra NRK. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

På oppløpet i femmila endte Bolsjunov med å brekke staven og miste gullsjansene etter en kollisjon med Klæbo. Det hele endte med at Klæbo ble disket, Emil Iversen tok gull, og en sønderknust Bolsjunov måtte nøye seg med sølv.

I etterkant har han fått kritikk for oppførselen sin.

- Klæbo behandler konkurrentene med respekt. Bolsjunov har blitt arrogant, han oppfører seg som en stjerne, sa OL-helten Anfisa Reztsova til Zvezda TV, ifølge RU Sport.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer