Fikk ny jobb til frokost

KØBENHAVN (Dagbladet): - Da jeg våknet trodde jeg først at jeg hadde drømt. Men, nei, jeg hadde blått øye, det måtte stemme. Og derfor var jeg ganske nedslått, sier Lukkøye til Dagbladet. Depresjonen varte helt til frokost.

- Gi meg en hammer, jeg vil ha en skikkelig jobb, sa Ole Klemetsen galgenhumoristisk lørdag kveld. Han var ferdig som bokser og gruet seg til resten av livet. Men det skulle ikke gå mer enn ei natt før ei ny dør åpnet seg.

Nå skal Lukkøye bli selger.

- Jeg traff denne karen her på gangen utenfor rommet mitt, sier Ole Klemetsen - og presenterer Tor Krageboen fra Kristiansand.

- Han sa han hadde en jobb som kanskje ville interessere meg. Og nå har vi snakket om det og snart er jeg forhåpentligvis i gang.

Smørepatent

- Når jeg kommer tilbake fra ferie neste tirsdag vil mye være gjort.

Tor Krageboen har verdenspatent på et smøreapparat for stålwire. Oppfinnelsens fortreffelighet er at den smører fettet inn i, og ikke bare utenpå, wiren.

Og fordi han sjøl er opptatt med sine kunder i 30 forskjellige land spredt rundt på globusen, vil han at Lukkøye skal ta seg av Norge.

I første runde.

- Jeg har fulgt Oles karriere og hatt stor glede av det, sier Tor Krageboen.

- Slik jeg ser det har han et stort potensial både innen salg og markedsføring. Og da jeg forsto at han var ute etter en jobb spurte jeg om han kunne tenke seg å jobbe for meg. Jeg tror det vil passe ham veldig godt.

Et helt nytt liv

- Det er en ny dag og en ny verden, sier Lukkøye fornøyd. - Så fort kan ting altså løse seg. For jeg innrømmer at de tankene jeg hadde da jeg våknet i dag ikke var de beste.

- Nå er jeg bare veldig lettet.

Ole Klemetsens storebror - Lille-John Klemetsen - jobber innen olje. Han har meget gode kontakter. Og pappa Big-John har selvfølgelig også full oversikt i oljebyen Stavanger.

Hvilket betyr at familien er i gang igjen.

- Familien Flint is back in business på litt over et halvt døgn, gliser Lukkøye.

- Nå skal det bli et helt annet liv. Og én ting vil jeg si - «it's been one hell of a ride!».

Men:

- Mine unger skal i hvert fall aldri bokse. Det kan jeg garantere.

  • Pappa John Klemetsen forlot København og Kastrup med ei jakkelomme full av tusenlapper. Det siste honoraret gikk dit alt annet har gått de siste ni årene - rett i ftret. Og nå skal han pleie og leve av det han eier - eiendommene sine.

- Boksebutikken har ikke ei krone, men familien Klemetsen er det ingen fare med, sier Big-John.

Og:

- Ingen kan komme og si at det ikke har vært moro.

<B>SOLID FROKOST:</B> Det var ikke noe å utsette på Lukkøyes matlyst i går. Til frokost stappet han i seg en stor hamburger.