Fikk OL-nei: - Brøt sammen

Svenske Johanna Hagström hadde forberedt seg på det verste. Likevel ble reaksjonen kraftig.

IKKE TIL OL: Maja Dahlqvist (t.v) gir Johanna Hagström en klem under finalen på sprint i verdenscupen i langrenn i Ruka. Sistnevnte skal ikke gå i OL. Foto: Torstein Bøe / NTB
IKKE TIL OL: Maja Dahlqvist (t.v) gir Johanna Hagström en klem under finalen på sprint i verdenscupen i langrenn i Ruka. Sistnevnte skal ikke gå i OL. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er stor kamp om OL-plassene i flere lag, blant annet Sverige. Utøvere fikk torsdag beskjed om at de ikke blir med på flyet til Beijing i februar - og blant dem var Johanna Hagström (23).

- Det var litt angst etter konkurransen fordi jeg visste at det var nå vi skulle få beskjeden. Jeg og Anna (Dyvik) gikk rundt hele kvelden og så fikk vi vite det, det var veldig tungt, sier Hagström til Expressen.

Anna Dyvik ble på sin side tatt ut, noe Hagström hadde en anelse om.

- Jeg hadde en dårlig magefølelse på forhånd. Jeg prøvde å innstille meg på at jeg ville få en dårlig beskjed, og jeg visste det ville være veldig jevnt. Jeg hadde det litt på følelsen og hadde en klump i magen da jeg gikk dit, sier Hagström om møtet med ledelsen.

Så kom den nedslående beskjeden.

- Jeg brøt sammen der i går kveld. Og det er vel bra at jeg gjorde det, det viser at det betyr noe at jeg vil til OL, sier hun.

Hagström forteller at det ble felt en del tårer og at hun lå på badegulvet i en time etter beskjeden.

Anna Dyvik forteller at hun raskt oppsøkte lagvenninnen for å gi henne trøst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer