Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk penga på julebordet

Kan det ende godt når en norsk kompisgjeng drar på julebord til Polen? For Henning Solberg er svaret definitivt ja.

Vålerenga-investor Hans Petter Lundteppen sto i spissen for de ti rike kompisene fra bilbransjen som - før de satte seg til middagsbordet - i går grov i bukselommene og ga Henning Solberg de tre millionene han manglet for å kunne akseptere tilbudet fra Ford for 2005.

- Vi er på fabrikkbesøk og julebord i Warszawa. Vi er ti kompiser fra bilbransjen som går sammen om å gi pengene til Henning. Han fortjener det. Vi har kjent ham siden han var en liten snørrunge. Det hadde vært synd om han ikke skulle få det til når han var så nær, sier Hans Petter Lundteppen til Dagbladet.no.

Ba om tid

For Henning Solberg kom løsningen i siste liten. Mandag måtte han be tynt for seg hos Ford-ledelsen for å få utsettelse på fristen for å legge den økonomiske pakken på 12 millioner på bordet.

- Jeg ba på mine knær, og fikk utsettelse til onsdag morgen. Slik sett hadde jeg god tid, sier Henning Solberg til Dagbladet.

I går kveld overbrakte Solbergs manager Jim Carlsen gladmeldingen til Ford-sjef Malcolm Wilson.

- Han sa at dette var godt jobbet, men vi kan ikke gå ut med noe mer før avtalen er undertegnet, sier Carlsen.

- Ordner det seg nå?

- Ja, jeg tror og håper det.

Henning Solberg står parat med pennen når som helst.

- Formelt er ikke dette i orden før avtalen er undertegnet. Forhåpentlig skjer dette en av de første dagene, sier Solberg til Dagbladet.

KLAR TIL Å SIGNE: En strålende fornøyd Henning Solberg er klar til å skrive under for Ford etter at han i går fikk ordnet finansieringen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media