Tour de Ski.

Fikk politiet på døra

Mathilde Myhrvold (23) tok sin første pallplass i verdenscupen i Sveits. I Oslo fikk storesøster besøk av politiet midt i jubelscenene.

OPPTUR: Mathilde Myhrvold ble nummer to i sprintfinalene i Tour de Ski i Lenzerheide. Foto: Privat
OPPTUR: Mathilde Myhrvold ble nummer to i sprintfinalene i Tour de Ski i Lenzerheide. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg trodde kanskje det var en nabo som skulle klage, men hadde aldri forventet dette. Politiet hadde full utrykning med skjold og jeg lurer på om de hadde med seg våpen. Det var et merkelig syn, så jeg ble litt skremt og veldig overrasket, forteller Ida Myhrvold til Dagbladet.

Mathilde Myhrvold sikret en sterk andreplass på den innledende sprinten i Tour de Ski i Sveits. Det fikk storesøster Ida Myhrvold til å juble litt for høyt.

- De kom etter Mathildes sølv på sprinten i dag. Det hadde vært litt høylytt her med jubling og hopping i sofaen. Jeg er en overivrig storesøster, forteller hun.

Politiet i Oslo skriver på Twitter at de fikk en melding om høye kvinneskrik.

- Det viste seg at årsaken til skrikene var at en av beboernes familiemedlemmer hadde havnet på pallen i Tour de Ski Patruljen gikk kjapt fra detektiv- til gratulasjonsmodus, skriver Politiet på Twitter.

Ida Myhrvold forteller at hun vurderer å sende ut nabovarsel før neste løp.

- Jeg kommer nok ikke til å juble så høyt lenger og må vurdere å sende ut nabovarsel før neste løp. Politiet ringte i ettertid og dobbeltsjekket at det gikk bra med meg. Det kan oppsummeres som en innholdsrik dag.

Storesøster tror det kan bli mer å juble for denne sesongen.

- Jeg kjenner til all jobben Mathilde har lagt ned og dagens resultat er stort. Det var en vanvittig prestasjon og føles veldig bra, sier hun og fortsetter:

- Jeg skjønner ingenting om ikke Mathilde kommer til OL nå. Det er veldig synd man ikke får reist til Beijing. Det hadde vært en stor opplevelse, men jeg får gjøre mitt beste fra sofaen, forteller hun videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer