Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Fikk råd av Solskjær

Forrige uke ringte Ole Gunnar Solskjær uoppfordret til Morten Gamst Pedersen for å gi ham gode råd om profflivet.

ULLEVAAL (Dagbladet): Etter en fin start, har det buttet litt imot for Morten Gamst Pedersen i Blackburn. Manager-byttet i klubben sendte ham på tribunen forrige ligarunde, men Gamst'n fortviler ikke.

-  Nei, det går opp og ned her i livet. Jeg har hatt motgang før. Rykket ned med TIL, spilt i en klubb med økonomiske problemer. Så dette skal jeg tåle å takle. Det er bare å jobbe hardt, så kommer man seg videre. Dessuten har manageren (Mark Hughes) sagt at han vil rullere på laget og se flest mulig spillere i starten, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.

-  Rope og skrike

Likevel føltes det godt da Ole Gunnar Solskjær ringte forrige uke. Der fikk han noen trøstens ord, og gode råd på hvordan han skal takle etableringsfasen i Premiere League. Solskjær vet mye om benketilværelsen i England.

-  Ole Gunnar sa at jeg bare måtte fortsette å jobbe steinhardt, og rope og skrike litt på trening, flirer han.

-  Solskjær vet jo bedre enn de fleste at det går litt opp og ned i profflivet. Og det var veldig hyggelig at han uoppfordret tok kontakt for å prate. Det satte jeg pris på. Vi hadde bare møttes en gang før på landslagssamling, så bare ringte han helt plutselig.

-  Forberedt

Solskjær har samme agent som Gamst Pedersen i Rune Hauge, og mye av det samme nettverket rundt seg. Sjøl var Pedersen forberedt på å møte litt motgang.

-  Jeg har hatt veldig flyt så langt i år, og ting har skjedd fort. Så litt motgang er naturlig. Dessuten vet jeg at jeg er god nok for Blackburn når jeg er på mitt beste. Derfor er det bare én ting å gjøre. Det er å gi alt på trening, og vise meg fram. Det sitter mye gode spillere på benken i Premiere League.

-  Se på Patrick Kluivert i Newcastle. Han er ikke dårlig han, men har heller ikke spilt så mye. Sånn er livet, smiler Gamst'n.

PROFFRÅD: Morten Gamst Pedersen har slitt benken i Blackburn i det siste. Det samme risikerer han også mot Skottland, men fortviler ikke. - Se på Patrick Kluivert i Newcastle. Han er ikke dårlig han, men har heller ikke spilt så mye. Sånn er livet, smiler Gamst'n.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media