Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk sjansen, vil vise at det er fortjent

Geir Moen kom seg med til OL på overtid. Han klarte ikke det norske kravet verken på 100 eller 200 meter, men Olympiatoppen lot nåde gå for rett. Nå er sprinteren fra Moss sugen på å vise at han fortjente den sjansen han fikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var noen spennende dager før uttaket var klart, men nå er jeg her, og jeg skal gjøre alt som står i min makt for å vise at jeg fortjente det, sier Geir Moen.

Etter mange mislykkede forsøk fikk han klarsignal til OL-start 3. september. -Det ble mye reising og mange stevner før klarsignalet kom, men etter at jeg ble tatt ut har jeg gjennomført mye bra trening hjemme. Det har gått mest på spesiell 200-meter-trening og mye på kvalitet, sier Moen.

På øya Couran Cove i Brisbane-området skal han bare finpusse detaljene og samle overskudd i en førolympisk leir. Så er han er klar for alvoret på Stadium Australia i neste uke.

Målet hans står klart. Han vil gjøre det bedre enn i Atlanta. Der nådde han semifinalen, men gjorde et svakt semifinaleløp. - Jeg må ta ett og ett løp av gangen. Skal jeg til finalen, må jeg være i mitt livs form, og det er også et spørsmål om å ha dagen. Jeg er i hvert fall i utgangspunktet optimist. Fortsatt har han noen dager på å finne storformen. Den trenger han for å vise at han fortjente sjansen han fikk.

(NTB)