Fikk sjokksum for treningstime

Det kan virke som Terminator-stjerne, politiker og bodybuilder Arnold Schwarzenegger (75) kunne klart seg fint som personlig trener. For ifølge TMZ fikk Hollywood-stjerna 300 000 dollar for en treningstime lørdag kveld.

TAKKER FOR STØTTEN: På Instagram takker Arnold Schwarzenegger for støtten. Foto: NTB Scanpix
TAKKER FOR STØTTEN: På Instagram takker Arnold Schwarzenegger for støtten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Inntekten fra treningstimen tilsvarer over 3,2 millioner kroner, som ble vunnet på en auksjon. Ifølge TMZ var det to grupper som betalte 150 000 dollar hver for treningsøkta med Arnold Schwarzenegger.

Men pengene havner riktignok ikke i 75-åringens lomme.

De går til organisasjonen After-School All-Stars, som «Terminator» startet i 2002. De samarbeider med skoler over hele USA for å bedre skolehverdagen for barn.

På Instagram kan Schwarzenegger avsløre at organisasjonen dro inn over fem millioner dollar fra auksjonen og andre donasjoner.

Videre takker han for støtten.

- Vi samlet over fem millioner dollar i går kveld for After-School All-Stars. Takk til alle som donerer. Jeg startet dette med en visjon om å holde barna trygge, men vi kunne ikke hjulpet hundre tusen barn i 60 byer uten deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer