Fikk skylda for å ha ødelagt et dynasti. Nå er han klar for ny jobb

- Jeg er en fotballmann.

UT: David Moyes fikk ikke en hel sesong i Manchester United før han måtte ta sin hatt å gå. Skotten har hatt et halvt år borte fra fotballen, men nå sier han at han er klar for å returnere. Foto: AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY/NTB SCANPIX
UT: David Moyes fikk ikke en hel sesong i Manchester United før han måtte ta sin hatt å gå. Skotten har hatt et halvt år borte fra fotballen, men nå sier han at han er klar for å returnere. Foto: AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ekspertenes dom over David Moyes' korte opphold i sjefsstolen på Old Trafford er alt annet enn nådig.

Etter at Sir Alex Ferguson takket for seg etter mer enn 27 eventyrlige år i klubben, fikk Moyes ansvaret for å føre arven videre. Det ble ingen ubetinget suksess.

En sjuendeplass i den hjemlige serien og exit i samtlige cuper holdt ikke mål, og etter ni måneder og 51 kamper var det kroken på døra.

Men nå forteller skotten at han er klar for å prøve lykken igjen.

- Jeg er klar I et intervju med den britiske avisa The Telegraph forteller 51-åringen at han

- Jeg er klar. Jeg har ingen tidsfrister jeg skal holde meg til, og jeg nyter pausen, men jeg er en fotballmann og jeg vil jobbe. Jeg føler at mine beste år fortsatt er foran meg, og jeg føler meg som en ung manager. Jeg har mye å lære, og mange planer jeg vil gjennomføre, sier Moyes.

Mange av kritikerne mente at Moyes aldri var skikket til å ta over en klubb av Manchester Uniteds størrelse. At det rett og slett ble for mye for ham. Det er ikke skotten enig i, men han innrømmer at han nok har bedre forutsetninger i dag enn han hadde da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer