Idrettsgallaen:

Fikk slakt av fansen etter kontroversielt utspill. Nå slår han tilbake: - Hadde jeg holdt kjeft, ville ikke folk snakket om meg

Emil Valhalla Meek mener han har gjort noe riktig på veien.

SLÅR TILBAKE: Emil Meek er ikke redd for å si akkurat det han mener. Nå reiser han hjem til jul for kos, og håper på en kamp i Europa neste år. Foto : Hans A rne Vedlog  /  Dagbladet
SLÅR TILBAKE: Emil Meek er ikke redd for å si akkurat det han mener. Nå reiser han hjem til jul for kos, og håper på en kamp i Europa neste år. Foto : Hans A rne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Emil Meek sparket og slo seg rett inn i hjertene til nordmenn tidligere i år, da han først nærmest dukket opp fra «ingenting» for folk flest, og slo Rousimar Palhares, før han så ble tatt inn i UFC-varmen og møtte Jordan Mein tidligere denne måneden.

Også der endte det med seier, og Emil «Valhalla» Meek var skuffet over å ikke få plass blant de nominerte i Dagbladets egen «Folkets Idrettspris». Da de nominerte til Idrettsgallaen ble publisert i går, var ikke Meek på denne lista heller.

- Jeg har stått for en av de største idrettsprestasjonene i Norge gjennom historien i år, sa han til Dagbladet om å ikke være nominert til Folkets Idrettspris.

Delte sin misnøye med Facebook-følgerne

Til TV 2 sa Meek at det var «en stor feil» at han ikke sto på nominasjonslista til Idrettsgallaen, som går av stabelen i januar 2017.

Han la ut både TV 2-artikkelen og en VG-artikkel om Idrettsgallaen på sin Facebook-side, der han har like under 60 000 følgere.

- Kjære norske idrettsutøvere! Idrettsforbundet har valgt å IKKE nominere meg i år. Det eneste håpet jeg har, er å få «Utøvernes Pris» og at mine felles idrettsmenn stepper opp og stemmer på meg, siden Norges Idrettsforbund velger å ikke representere meg selv om jeg fighter med norsk flagg på brystet, og setter Norge på kartet verden over, skrev Meek under VG-artikkelen med nominasjonene han delte på Facebook-siden sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer