Fikk slått ut to tenner, rev ut en til, så fortsatte han kampen

Paulo Jorge ukas store tøffing da APOEL ble slått ut i Madrid.

HARDHAUS: APOEL er ute av årets Champions League etter 2-5 i Madrid, men snakkisen er åpenbart Paulo Jorge, som mistet to tenner, rev ut en til, og fortsatte kampen. Skjermdump: Viasat
HARDHAUS: APOEL er ute av årets Champions League etter 2-5 i Madrid, men snakkisen er åpenbart Paulo Jorge, som mistet to tenner, rev ut en til, og fortsatte kampen. Skjermdump: Viasat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Real Madrid - APOEL Nikosia 5-2, 8-2 sammenlagt.

APOEL Nikosia ble nær selvfølgelig slått ut av Real Madrid i kveldens returkamp i Champions League, men askeladdlaget fra Kypros sto likevel for kveldens øyeblikk i Madrid.

Paulo Jorge fikk seg nemlig en skikkelig smell i ansiktet i duell med en medspiller og Cristiano Ronaldo, og minst et par tenner fløy ut av munnen på ham før han gikk i bakken.

Portugiseren lot seg imidlertid ikke affisere av det.

Han reiste seg raskt, og ute på sidelinja røsket han ut enda en løs tann, kastet den fra seg, og fortsatte kampen. Ypperlig oppførsel av Jorge, en murstein blant stadig flere fotballspillere med kroppsdeler tilsynelatende formet i porselen.

Kort prosess Få hadde imidlertid trodd på noe annet enn Real Madrid-avansement etter 3-0 i Kypros, og hjemmelaget gjorde kort prosess i kveld.

Klubben hadde lovet å spille på sitt beste i respekt for motstanderen, var nok ikke langt unna i første omgang, og tter 26 minutter kom også den første scoringen.

Cristiano Ronaldo er inne i nok en fantastisk sesong for de hvite, men måtte mest takke Marcelo for et strålende innlegg da han kneet inn 1-0 etter halvspilt omgang, hans syvende i Champions League denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer