Fikk slått ut to tenner, rev ut en til, så fortsatte han kampen

Paulo Jorge ukas store tøffing da APOEL ble slått ut i Madrid.

HARDHAUS: APOEL er ute av årets Champions League etter 2-5 i Madrid, men snakkisen er åpenbart Paulo Jorge, som mistet to tenner, rev ut en til, og fortsatte kampen. Skjermdump: Viasat
HARDHAUS: APOEL er ute av årets Champions League etter 2-5 i Madrid, men snakkisen er åpenbart Paulo Jorge, som mistet to tenner, rev ut en til, og fortsatte kampen. Skjermdump: ViasatVis mer

(Dagbladet): Real Madrid - APOEL Nikosia 5-2, 8-2 sammenlagt.

APOEL Nikosia ble nær selvfølgelig slått ut av Real Madrid i kveldens returkamp i Champions League, men askeladdlaget fra Kypros sto likevel for kveldens øyeblikk i Madrid.

Paulo Jorge fikk seg nemlig en skikkelig smell i ansiktet i duell med en medspiller og Cristiano Ronaldo, og minst et par tenner fløy ut av munnen på ham før han gikk i bakken.

Portugiseren lot seg imidlertid ikke affisere av det.

Han reiste seg raskt, og ute på sidelinja røsket han ut enda en løs tann, kastet den fra seg, og fortsatte kampen. Ypperlig oppførsel av Jorge, en murstein blant stadig flere fotballspillere med kroppsdeler tilsynelatende formet i porselen.

Kort prosess
Få hadde imidlertid trodd på noe annet enn Real Madrid-avansement etter 3-0 i Kypros, og hjemmelaget gjorde kort prosess i kveld.

Klubben hadde lovet å spille på sitt beste i respekt for motstanderen, var nok ikke langt unna i første omgang, og tter 26 minutter kom også den første scoringen.

Cristiano Ronaldo er inne i nok en fantastisk sesong for de hvite, men måtte mest takke Marcelo for et strålende innlegg da han kneet inn 1-0 etter halvspilt omgang, hans syvende i Champions League denne sesongen.

Kaká trenger på sin side ikke takke noen andre enn seg selv for sin 2-0-scoring, for det var en perle av et langskudd som suste inn i høyre kryss ti minutter før hvilen.

Målene rant inn
Andreomgangen var lenge et oppskriftsmessig gjesp, men det rant inn med mål mot slutten.

PERLE: Kakas 2-0-scoring var et nydelig skudd fra rundt 20 meter, som suste inn i krysset. Han kan fortsatt, brassen, som flere av de andre på Real Madrid.Foto: SCANPIX/AFP/DANI POZO
PERLE: Kakas 2-0-scoring var et nydelig skudd fra rundt 20 meter, som suste inn i krysset. Han kan fortsatt, brassen, som flere av de andre på Real Madrid.Foto: SCANPIX/AFP/DANI POZO Vis mer

Overraskelseslaget APOEL rakk å vise seg fram med litt fin fotball også før det første trøstemålet til 1-2 halvveis, et nydelig oppbygd angrep ble avsluttet iskaldt av Gustavo Manduca.

Cristiano Ronaldo la deretter på til 3-1 med et nydelig frisparkskudd kvarteret før slutt, og José Callejon la på til 4-1.

APOEL Nikosia reduserte en gang til fra straffemerket, men Angel Di Maria sørget for 5-2 med en vakker lobb.

Kypriotene er ute, men kveldens snakkis er åpenbart Paulo Jorge.

Real Madrid møter Bayern München i semifinalen i Champions League.

- Vi visste at det var nesten umulig for APOEL å komme hit og slå oss ut med 4-1, så det var en utfordring å motivere spillerne skikkelig. Men vi spilte godt, og fikk hvilt noen spillere i tillegg, sier manager José Mourinho på Viasat.