- Fikk som fortjent

Ole Gunnar Solskjær manglet krutt i støvlene, men takket være David Beckham og Paul Scholes ble det likevel en eksplosiv start på nyåret for Manchester United.

United stanget mot en mur av forsvarere, målstenger og en strålende keeper Jürgen Macho i 76 minutter, etter at Juan Veron rotet ballen i eget mål tidlig i kampen.

Men med 32 målsjanser, mot Sunderlands tre, var det ikke til å unngå at de røde fikk nettkjenning. I løpet av ni hektiske sluttminutter snudde de et nederlag til en overbevisende triumf.

- Fortjent

Først skjøt David Beckham en langpasning fra Rio Ferdinand i mål, og i kampens siste åndedrett stanget Paul Scholes inn tre poeng for United.

- Det var ikke mer enn vi fortjente og det nye året kunne ikke begynt bedre. Vi sto på til dommeren blåste for full tid i dag og fikk som fortjent. Eneste minus må være at vi ikke scorer flere mål, skriver Solskjær på sin hjemmeside.

At han selv og resten av angrepet sleit med å få ballen i mål, bekymrer ikke kristiansundere.

- Dette er noe vi helt sikkert kommer til å rette på, så vi får bare fortsette med å produsere sjanser, og uttellingen vil komme.

- Fryktet det verste

For United-manager sir Alex Ferguson var selvmålet og de brente sjansene totalt overskygget av gleden over å vinne i går.

- Det var et veldig bra resultat for oss. Vi lå tross alt under 1- 0 til ni minutter før slutt, sa Ferguson til Sky Sports.

Mye av æren for snuoperasjonen gikk til Beckham, som i tillegg til å score i sin andre kamp på rad hadde flere farlige innlegg.

- Han er tilbake i toppform etter skadefraværet. I dag jobbet han sokkene av seg, sa Ferguson.

BECK IN BUSINESS: David Beckham fikk mye av æren for Manchester Uniteds snuoperasjon i går. Her feirer han utlikningen med Ole Gunnar Solskjær på slep.