Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk sparken direkte på BBC - nå er han nær ny trenerjobb

Kobles til Sunderland.

KOBLES TIL SUNDERLAND: Gus Poyet skal være svært nær managerjobben i Sunderland og blir ifølge britisk presse klar for klubben i løpet av det neste døgnet. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
KOBLES TIL SUNDERLAND: Gus Poyet skal være svært nær managerjobben i Sunderland og blir ifølge britisk presse klar for klubben i løpet av det neste døgnet. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): I juni fikk Gus Poyet overraskende sparken som manager i Brighton på nivå to i England. Nå skal han være nær ny jobb i Premier League-klubben Sunderland, ifølge Sky Sports.

Mannen fra Uruguay var gjest i BBCs fotballstudio da han fikk beskjeden om avskjeden i Brighton. Klubben sendte ut en pressemelding uten å informere Poyet, og dermed satt 45-åringen igjen målløs og overrasket.

Null info - Det å få beskjed om at jeg har fått sparken mens jeg er på tv er mildt sagt overraskende. Jeg har ikke fått noen form for informasjon fra klubben, sa Poyet.

Episoden skjedde mens Poyet var hos BBC i forbindelse med landskamp mellom Uruguay og Tahiti i prøve-VM.

Nå hevder britisk presse at Poyet er favoritt til å ta over Sunderland etter at Paolo Di Canio fikk sparken. Sky Sports hevder å vite at Poyet blir ansatt i løpet av de neste 24 timene.

Katastrofe-start De hevder også at eieren Ellis Short ønsker den tidligere Tottenham- og Chelsea-spilleren til Nord-England. Store navn som Roberto Di Matteo, Tony Pulis og Gianfranco Zola er også blitt koblet til klubben.

SPARKET: Paolo Di Canio fikk sparken i Sunderland i slutten av september. Foto:  AFP PHOTO / ANDREW YATES
SPARKET: Paolo Di Canio fikk sparken i Sunderland i slutten av september. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer

- Vi ønsker en langsiktig og stabil løsning for klubben, uttalte Short i helga.

Sunderland ligger sist i Premier League med ett poeng på sju kamper. I helga tapte laget 2-1 mot Manchester United.

TAPTE MOT UNITED: Sunderland tapte 2-1 mot Manchester United i helga. Foto:  AFP PHOTO / IAN MACNICOL
TAPTE MOT UNITED: Sunderland tapte 2-1 mot Manchester United i helga. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media