FOR DRØYT: Denne målfeiringa ble for drøy for det iranske fotballforbundet og klubben Persepolis. Begge spillerne har ifølge Aftonbladet fått sparken i klubben Svennis nå kan overta treneransvaret i.Foto: Irib2
FOR DRØYT: Denne målfeiringa ble for drøy for det iranske fotballforbundet og klubben Persepolis. Begge spillerne har ifølge Aftonbladet fått sparken i klubben Svennis nå kan overta treneransvaret i.Foto: Irib2Vis mer

Fikk sparken etter «homsefeiring»

Nå kan Sven Gøran Eriksson overta treneransvaret i klubben.

(Dagbladet): Både Mohammad Nosrati og lagkamerat Sheys Rezaei ble umiddelbart utestengt fra klubblaget Persepolis i Iran etter såkalt «homoseksuell opptreden».

Nosrati hoppet opp på ryggen til Rezaei for å feire en scoring i den iranske toppserien, men handlingen ble av det iranske fotballforbundet stemplet som umoralsk.

I dag skriver svenske Aftonbladet at utestengelsen av de to ble gjort permanent. Begge fikk sparken i den iranske toppklubben Persepolis som følge av feiringen.

Men ikke nok med det. I samme artikkel bekrefter Sven Gøran Eriksson at han er i samtaler med klubben om å bli trener i storklubben. I første omgang skal det ifølge Aftonbladet dreie seg om en kontrakt på halvannet år.

- Det føres samtaler, ja. Du får komme tilbake om noen dager, da kan jeg sikkert fortelle mer, sier Svennis' agent, Carlos Carvalho.

Erikssons trener-cv er full av toppklubber. Svensken har blant annet trent Roma, Lazio, Manchester City og det engelske landslaget. Ifølge Aftonbladet er det Erikssons lønnskrav som akkurat nå er hinderet partene må komme over.