Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk sparken i Lillestrøm

Jörgen Lennartsson og Lillestrøm skiller lag.

SPARKEN?: Jörgen Lennartsson. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
SPARKEN?: Jörgen Lennartsson. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
  • SISTE: Lillestrøm bekrefter at de skiller lag med Lennartsson.

Romerikes Blad skrev tidligere i dag at Jörgen Lennartsson og LSK-ledelsen satt i møte mandag morgen, og at svenskens kontrakt kom til å bli terminert.

Lillestrøm bekrefter nå på egne hjemmesider at partene er enige om skille lag.

- Vi er kommet inn i en ond spiral og har ikke klart å ta de poengene vi vil ha. Som hovedtrener tar jeg det fulle ansvaret for at vi ikke har vært bra nok denne høsten, skriver svensken i et avskjedsbrev.

- Jeg og klubben har hatt en god dialog om situasjonen vi er i nå. Dette endt med at det blir en ny trener som leder laget i de to to avsluttende kvalikkampene. Jeg har stor forståelse for det, selv om jeg tror vi hadde klart det, fortsetter svensken.

Må ut i kvalik

Ifølge Romerikes Blad må trolig LSK ut med en årslønn, et sted mellom 1,5 og 2 millioner kroner, for å bli kvitt treneren.

- Lillestrøm Sportsklubb vil takke Jörgen Lennartsson for den innsatsen han har lagt ned for klubben, og ønsker ham lykke til videre, sier styreleder Morten Kokkim i en pressemelding.

Klubben hadde også et møte forrige uke i forkant av skjebnekampen mot Sarpsborg i går kveld. Da beholdt han jobben inntil videre.

Kampen endte 0-0, noe som betyr at Lillestrøm må ut i kvalik mot Start.

Dermed kan de rykke ned for første gang siden opprykket i 1975.

VILLE IKKE SVARE PÅ LANDSLAGSSPØRSMÅL: Den nye Lillestrøm-treneren Jørgen Lennartsson ønsket ikke å svare på hvorvidt han har vært aktuell som Sverige-trener eller ikke. Reporter: Ine-Elise Høiby / Video: Andreas Lekang Vis mer

Nordlie inn?

Skeid-trener Tom Nordlie er blitt nevnt som en kandidat til jobben.

- Dette kommer som lyn fra klar himmel på meg. Jeg må forholde meg til det hvis det skjer noe. Men jeg vet ikke noe om dette, sa Nordlie til VG forrige uke.

Tom Nordlie har ikke besvart Dagbladet henvendelser mandag formiddag.

Ifølge klubben er både «interne og eksterne trenerkrefter» aktuelle som trener på kort sikt.

Kvalikkampene mot Start spilles 7. og 11. desember.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media