Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kåre Ingebrigtsen:

Fikk sparken

Kåre Ingebrigtsen har fått sparken i APOEL - etter 46 dager i klubben.

SPARKET: Kåre Ingebrigtsen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SPARKET: Kåre Ingebrigtsen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

- Jeg er sjokkert. Så mye mer er det ikke å si, sier Kåre Ingebrigtsen til VG.

Bakgrunnen er at Ingebrigtsen skal ha fått en telefon fra en agent i APOEL om at han har fått sparken. Det får han etter bare 46 dager i jobben.

Han sier videre at han ikke har gjort noe ulovlig eller liknende, og at den eneste forklaringen er at han ikke har vunnet nok kamper, slik han ser det.

- Jeg kjøpte meg ut av kontrakten med Ostende fordi jeg så en større fremtid i APOEL, og jeg ville ta den sjansen da den kom. De ønsket å satse langsiktig, og de ville spille «Rosenborg-fotball», som de hadde blitt så imponert over. Men det varte ikke lenge, sier trønderen.

NY TRENER: Dag-Eilev Fagermo går fr ODD til VIF, hvor han har signert en kontrakt på tre år. Video: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

Like etter at VG meldte at Ingebrigtsen trodde han var sparket, så kom bekreftelsen fra APOEL.

- Vi takker han for hans beste forsøk gjennom denne samarbeidsperioden, og vi ønsker ham lykke til for neste steg i hans profesjonelle karriere og hans personlige liv, skriver klubben.

Ingebrigtsen er i Trondheim om dagen, men reiser tilbake til Kypros for å snakke med klubben.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Ingebrigtsen, men uten hell.