Manchester United:

Fikk spørsmål om jobben

Ole Gunnar Solskjær har ikke tenkt til å trekke seg som Manchester United-manager: - Jeg tror på meg selv.

UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær er inne i en tung periode. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB
UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær er inne i en tung periode. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Vis mer
Publisert

Ole Gunnar Solskjær (48) sto rakrygget og svarte på pressens spørsmål etter det forsmedelige 0-5-nederlaget mot rivalen Liverpool søndag.

Nordmannen kalte kvelden «den mørkeste dagen jeg har hatt med disse spillerne», i tillegg til at han tok på seg skylda for tapet.

På pressekonferansen etter kampen dreide mye seg om tiden framover, og Solskjær fikk blant annet dette spørsmålet:

- Ole, du har alltid satt klubben først, noe du skal ha ære for. Men hvis du følte det var for klubbens beste, ville du vurdert jobben din i det hele tatt?

Etter et lite skuldertrekk svarte Solskjær:

- Jeg tror på meg selv. Jeg mener jeg er nære å komme dit jeg ønsker med klubben, det vi har gjort, den utviklingen jeg har sett. Det er klart at resultatene i det siste ikke har vært gode nok, det må jeg si, og det fører trolig til tvil hos alle, men jeg må være sterk og jeg tror på det vi har gjort. Dette er bunnen, vi mangler selvtillit, sa Solskjær og fortsatte:

- Neste uke møter vi Tottenham borte. Det er en Champions League-kamp mot Atalanta. Neste lag som kommer på besøk er Manchester City. Vi må se framover. Vi må finne riktig sinnsstemning og sørge for at vi går inn i neste treningsøkt og kamp med riktig innstilling.

Solskjær konkurrer mot trioen Pep Guardiola (Manchester City), Jürgen Klopp (Liverpool) og Thomas Tuchel (Chelsea), som flere mener er blant de beste managerne i verden.

På spørsmål om det er dårlig timing at Solskjær må konkurrere med denne trioen, svarte nordmannen:

- Nei, tiden er nå. Manchester United har vært i vanskelige tider før, og vi har alltid slått tilbake, vi har svart på utfordringer. Forrige sesong ble vi nummer to, denne sesongen startet vi dårlig, vi har møtt veggen. Vi må komme oss gjennom den. Vi må begynne å levere gode forestillinger, resultater, holde nullen og se hvor det fører oss til slutt.

På spørsmål om hvordan Solskjær som manager kan komme tilbake etter den tunge perioden, svarte han:

- Vel, den eneste måten jeg vet hvordan jeg skal gå framover i livet er å våkne opp i morgen, se framover, evaluere hva som skjer og gjøre mitt beste og være bestemt på å komme gjennom tøffe tider.

Sky Sports-ekspert Gary Neville tror ikke at Solskjær får sparken. Det kan du lese mer om her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer