Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk stående applaus

Michael Jordan ble satt på benken da Washington Wizards tapte 93-79 for New York Knicks mandag, men han ble hyllet med stående applaus.

Det var den siste hjemmekampen Jordan spilte for Wizards. Han imponerte ikke på noen måte, og det gjorde ikke laget heller, men da Jordan ble sendt på benken, svarte over 20.000 tilskuere med å gi ham stående applaus de to minuttene som gjensto av kampen.

- Publikum behøvde ikke hylle meg på denne måten, men ved å gjøre som de gjorde viste deg meg stor respekt, og det setter jeg selvsagt pris på. Vi har spilt 82 kamper på hjemmebanen i år, og i hver eneste kamp har publikum fulgt opp på en fantastisk måte. Det har vært utsolgt hver gang, sa Jordan, den største spilleren i National Basketball Association.

40-åringen la opp som basketspiller i 1999, men ble lurt tilbake av Washington Wizards i fjor. Nå sier han at det er slutt, men trøya hans med nummer 23 på ryggen ble ikke pensjonert etter kampen mandag, og Jordan snakket heller ikke direkte til publikum. Det tas som et tegn på at han kanskje ikke kommer til å gi seg likevel. Den som lever får se.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media