Odin Thiago Holm

- Fikk streng beskjed av Fagermo

Midtbanejuvelen til Vålerenga, Odin Thiago Holm, spøker med at Dag-Eilev Fagermo har gitt ham munnkurv før søndagens hatoppgjør mot Lillestrøm. Det benekter Vålerenga-sjefen.

I FORM: Odin Thiago Holm har vært en av Vålerengas mest toneangivende spillere denne sesongen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
I FORM: Odin Thiago Holm har vært en av Vålerengas mest toneangivende spillere denne sesongen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Lillestrøm, søndag klokka 20.00

INTILITY ARENA (Dagbladet): Søndag er det igjen duket for norsk fotballs mest beryktede oppgjør. Lillestrøm tar den korte turen til Intility, der et høytflygende Vålerenga venter på motsatt banehalvdel.

En av dem som har bidratt sterkt til at Vålerenga står åtte kamper uten tap, helt spesifikt sju seire og en uavgjort, er gullkalven på midtbanen til Dag-Eilev Fagermo, Odin Thiago Holm (19).

- Det er første gang i karrieren at jeg har fem 90-minuttere på rad, sier Thiago Holm til Dagbladet.

Trønderen sitter tilbakelent på tribunen på et av de 16 555 setene på stadion. Over det høyre øyet har en lapp etter at han og Viking-keeper Patrik Gunnarsson deiset sammen i en kollisjon sist søndag. Han forteller at sammenstøtte kostet ham fire sting, men at resten av kroppen føles bra.

- Jeg føler jeg har klart å bygge opp en veldig bra kropp nå. Det er jeg veldig fornøyd med, sier det skadeplagede supertalentet.

- 50 millioner

Han bekrefter selv at det har vært interesse for hans tjenester dette overgangsvinduet. Hvilke konkrete klubber som har snust på ham, har han ikke greie på, men forteller at det har vært interesse fra Belgia, Nederland og Italia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer