Fikk streng beskjed etter dette

Da Ansgar Evensen skjønte at det ble NM-gull, viste han fingeren til TV-kameraet. I mål ventet en skyllbøtte, men 19-åringen angrer ikke.

OVERRASKET: Juniorløpet Ansgar Evensen overrasket fans og kommentatorer da han gjorde dette under NM-sprinten. 19-åringen vant øvelsen, og sammenliknes nå med Petter Northug. Video: NRK . Video/reporter: Øyvind Godø/Kristoffer Løkås/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONNERUD / OSLO (Dagbladet): Juniorløper Ansgar Evensen sjokkerte og slo knockout på resten av finalefeltet i dagens NM-sprint.

Han tok seieren foran Håvard Solås Taugbøl og Sindre Bjørnestad Skar.

- Det var utrolig morsomt, jeg skal ikke si noe annet. Jeg har drømt om det lenge, men at det skulle skje så fort hadde jeg ikke trodd, sier Evensen til Dagbladet.

Viste finger

Nevnte Skar satte opp høy fart tidlig i finalen, men Evensen hang på som en klegg inn til den siste bakken.

Der viste unggutten klasse.

Evensen gikk på innsida av Skar og fikk flere meter på toppen bakken. Etter et raskt blikk tilbake skjønte han at NM-gullet ble med hjem hvis han unngikk fall, og i den siste bakken inn på oppløpet starten junioren å feire.

I gledesrusen valget han å vise fingeren til kameraet:

- Jeg tenkte ikke så mye, egentlig. Jeg så noen kompiser og da skjedde det som skjedde. Det har jeg fått streng beskjed om av Arild Monsen (sprinttrener) at det var én gang, så det skjer ikke igjen, sier Evensen til Dagbladet.

- Angrer du?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer