Fikk Therese til å lande

- Jeg har fått kontakt med snøen igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): I Östesund sist helg gikk Therese Johaug et dårlig skirenn rent teknisk sett. Trener Egil Kristiansen sa hun kavet mer i lufta enn hun var nede på bakken.

- Ja, det var ikke bra. Men vi har jobbet mye med det denne uka. Jeg har vært ute mange turer med Egil som har filmet det jeg har gjort. I går kjørte jeg ei hardøkt, og da følte jeg det satt igjen.

- Jeg fikk i alle fall kontakt med snøen igjen, og sprket ikke så mye fra i løse lufte som jeg gjorde i Östersund, sier Johaug på spørsmål fra Dagbladet.

- Blir teknikken hovedutfordringen på 15-kilometeren med skibytte i morgen?

- Det blir veldig viktig å få den til å stemme ja. Skal jeg kunne hevde meg i toppen er jeg nødt til å gå bra teknisk. Men jeg føler jeg har kontroll på det igjen nå, sier Johaug.

Truse-spørsmål Hun er - sammen med Marit Bjørgen, Heidi Weng og Charlotte Kalla - den største favoritten i morgen.

- Det blir et tøft løp, men jeg gleder meg veldig til å komme i gang med VM, sier Johaug, som på pressekonferansen i går i tillegg til rene skitekniske spørsmål også måtte svare på om langrennsdrakta var for gjennomsiktig og om stringtruse var favorittundertøyet under kondomdrakta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.