Fikk tillit - blir i United

BRUGGE (Dagbladet): - Jeg har snakket med styret, Ole Gunnar Solskjær blir i klubben, vi er alle happy og saken er nå avsluttet, sier Manchester Uniteds manager Alex Ferguson. Spørsmålet nå er hvor lenge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alex Ferguson viste i går at han er til å stole på. Han sto på det han uttalte før helga, holdt ord i forhold til det han hadde lovet da Ole Gunnar Solskjær sa at han foretrakk å kjempe for en spissplass i United framfor å reise til London, og fikk framfor alt styreformann Martin Edwards på andre tanker enn de snaue 70 millionene han hadde lyst på fra Alan Sugar og Tottenham. Men dermed ikke sagt at Ole Gunnar Solskjær helt sikkert blir på Old Trafford til kontrakten går ut sommeren 2004.

Det er ikke så lett.

Dagbladet vet at både Everton og Leeds, i tillegg til Tottenham, har den norske United-angriperen langt oppe på ønskelista. Og - de gir seg ikke sjøl om Alex Ferguson stengte døra i går formiddag. Akkurat slik United-manageren sjøl nektet å gi seg da det gjaldt Dwight York.

Det handler bare om å prøve igjen og igjen.

Må slå til

Med gårsdagens brudd i den mulige overgangen til Tottenham viser Alex Ferguson at han har tro på Ole Gunnar Solskjær. Resten er opp til gutten sjøl. Hvilket betyr at han må finne tilbake til de kvalitetene som gjorde ham til en helt på Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer